ΓρεβενάΕλλάδα

Γρεβενά: Η άγνωστη ζωή του Απόλλωνα Ψαρουδάκη που σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα – Η αλήθεια για την τραγωδία

– Ο Απόλλωνας Ψαρουδάκης σκοτώθηκε στα Γρεβενά από χιονοστιβάδα μπροστά σε φίλους του – Ο ίδιος είχε σκιαγραφήσει το προφίλ του και είχε περιγράψει εμπειρίες και στόχους ζωής – Τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έκανε και η πλατφόρμα που του άνοιγε νέους ορίζοντες – Ο πατέρας του, μεγάλος αγγειοχειρουργός, δεν μπορεί να πει λέξη μετά το αναπάντεχο κακό – Η μοιραία απόφαση του νεαρού και οι δραματικές προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή

Ο Απόλλωνας Ψαρουδάκης σκοτώθηκε μπροστά στους φίλους του στα Γρεβενά, όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα. Ο θάνατός του, όπως έγινε γνωστό το πρωί, προήλθε από κάκωση στην αυχενική χώρα.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, Ιωάννη Φούντο, που διηνήργησε την νεκροψία – νεκροτομή, ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα την ώρα που έκανε snowboard με την παρέα του και χτύπησε τον αυχένα του. Έμεινε για περίπου 20 λεπτά ζωντανός μέχρι να καταλήξει από το κρύο, πλακωμένος από το χιόνι, χωρίς να μπορεί να κινηθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 31χρονος είχε και συνοδά στοιχεία κρυοπληξίας, καθώς έμεινε αρκετή ώρα θαμμένος κάτω από το χιόνι. Ο Απόλλωνας Ψαρουδάκης που ζούσε μόνιμα στο Λουξεμβούργο, μετά τις σπουδές του στην Αγγλία, είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Ένα παιδί που είχε όνειρο να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ένας άνθρωπος που λάτρευε τις αλλαγές παραστάσεων μαζί με τους αγαπημένους φίλους του.

Απόλλωνας Ψαρουδάκης: Τα ταξίδια και τα όνειρά του

Η συνέχεια στο Newsit.gr

περισσότερα
Back to top button