ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το πρόγραμμα του ΟΡΜΟΥ στα Ραγκουτσάρια 2018 – Με τι θέμα θα παρελάσει

Το ελπχ ΟΡΜΟΣ συνεχίζει την παράδοση του Καστοριανού Καρναβαλιού και συμμετέχει και εφέτος με το μπουλούκι του όλες τις ημέρες των «Ραγκουτσαριών».
Ελάτε μα την παρέα του ΟΡΜΟΥ για να ξεχυθούμε με πατινάδες στους δρόμους και τα σοκάκια της πόλης, να διασκεδάσουμε στο παραδοσιακό γλέντι της χοροεσπερίδας μας, και να παρελάσουμε στην Πατερίτσα με κατάληξη το Ντολτσό, πάντα με παρέα την καταπληκτική ορχήστρα ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ!
Το Σάββατο συμμετέχουμε στην έναρξη των Ραγκουτσαρίων μπροστά από το δημαρχείο και συνεχίζουμε με την χοροεσπερίδα μας στην Γεύση και Μελωδία,
την Κυριακή έχουμε έναρξη από το εμπορικό κέντρο και κατάληξη αργά το βράδυ στο παραδοσιακό καφενείο του Κώστα,
και τέλος, τη Δευτέρα παρελαύνουμε με θέμα τα «ΕΡΧΟΜΑΤΑ»*!
Για πληροφορίες – κρατήσεις στο 6932917730!
Σας περιμένουμε

*Τα «ΕΡΧΟΜΑΤΑ» αναφέρονται στις σκηνές που λάμβαναν τόπο κατά την περίοδο 1900-1920 στην πόλη της Καστοριάς, όπου οι ξενιτεμένοι Καστοριανοί επέστρεφαν για τις γιορτές από όλες τις πλευρές του κόσμου. Τα άτομα αυτά, που συνήθως ήταν εύπορα, μετέφεραν διαφορετικές κουλτούρες και συνήθειες, και στην προσπάθεια τους να τα αναδείξουν κατέφευγαν πολύ συχνά σε ιδιαίτερες υπερβολές, τις οποίες και θα αναπαραστήσουμε μέσα από μια διττή σκοπιά παράδοσης και σάτιρας!

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button