Καστοριά

Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στο Γηροκομείο Καστοριάς (φωτογραφίες)

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Καστοριάς, προκειμένου να μοιράσει δώρα και ευχές, στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Μαρία Αντωνίου.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται την αγάπη μας, την φροντίδα μας, τον σεβασμό μας, αλλά και την επίσκεψή μας και τις ευχές μας, ανέφερε η Μαρία Αντωνίου στη σύντομη δήλωσή της, ενώ συνεχάρη θερμά το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ευχόμενη σε όλους υγεία, χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Η Μαρία Αντωνίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εγκάρδια με όλους τους τροφίμους του ιδρύματος, με τους οποίους έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη, αλλά ούτε και η συγκεκριμένη εορταστική περίοδος, που η ίδια επισκέπτεται το Γηροκομείο, γεγονός που επιβεβαίωσαν και για τον λόγο αυτό,  την ευχαρίστησαν τόσο οι τρόφιμοι, όσο και το Διευθυντικό προσωπικό.

Παράλληλα, ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Γηροκομείο, όπου διαπίστωσε ότι έχουν γίνει πολλές και σημαντικές βελτιώσεις στις υποδομές για τις οποίες συνέβαλλε, τονίζοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα συζήτησης με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα της αύξησης του αριθμού των αιτήσεων νέων τροφίμων, αλλά και όλων των υπολοίπων ζητημάτων που αφορούν το ίδρυμα.

 

 

 

περισσότερα
Back to top button