Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πρόγραμμα του Αργείτικου Καρναβαλιού 2018

“Γίνε κομμάτι της μεγάλης γιορτής”

Πρόγραμμα
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

¯ ώρα 9 π.μ. – 12 μ. – Ο Δήμος Άργους Ορεστικού φιλοξενεί την εκπομπή της ΕΡΤ3 «Καθημερινά και απλά» που θα μεταδοθεί ζωντανά από την πόλη. Πρόκειται για την τελευταία εκπομπή του χρόνου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στις εορταστικές εκδηλώσεις, τα έθιμα αλλά και τις δράσεις του Δήμου.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

¯ ώρα 7.30 μ.μ. – Γουρουνοχαρά στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων. Παραδοσιακή ζωντανή μουσική, τσιγαρίδες στη λαδόκολλα, κρασί, άφθονο κέφι και χαμόγελα. Μπουλούκια καρναβαλιστών στους δρόμους της πόλης. Υποδοχή της νέας χρονιάς γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της κεντρικής πλατείας με χορό, ευχές για καλή χρονιά και αισιοδοξία.

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

¯ ώρα 3 μ.μ. – Παρέλαση καρναβαλιστών στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στο Άργος Ορεστικό. Ακολουθεί γλέντι στην κεντρική πλατεία της πόλης με κρασί (προσφορά του Δήμου), κέφι και πολύ χορό.

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

¯ ώρα 2.30 μ.μ. – Οι μικροί μας φίλοι συγκεντρώνονται στο Δημαρχείο για να συναντήσουν τον Αη Βασίλη και όλοι μαζί, αφού χορέψουν σε κεντρικά σημεία της πόλης, καταλήγουν στο Πνευματικό Κέντρο για να πάρουν τα δώρα τους.

¯ ώρα 3 μ.μ. – Αναβίωση του εθίμου της πατερίτσας. Τσιγαρίδες και κρασί, προσφορά του Δήμου και συγκέντρωση όλων στην κεντρική πλατεία.

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button