• Επικοινωνία

m.Φούιτ.gr

  • Πρωτοσέλιδο
  • Καστοριά
  • Δυτική Μακεδονία

    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Ο ΠΑΟΚτζής από Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!

        Ο ΠΑΟΚτζής από την Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Καστοριά

      Χάντμπολ – Β΄Εθνική: Η Καστοριά υποδέχεται τα Ιωάννινα

        ΑΟΑ Καστοριάς – ΑΟ Ιωαννίνων...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Ελλάδα, Καστοριά, τελευταίες ειδήσεις

      Τέσσερις Καστοριανούς αθλητές βράβευσε η Κωπηλατική Ομοσπονδία

      Τέσσερις Καστοριανούς κωπηλάτες που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις βράβευσε χθες η ΕΚΟΦΝΣ σε μια λαμπρή τελετή. Πρόκειται για τους...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Τέλος από τον Παναργειακό ο προπονητής Νίκος Τσακάλης

      Σε συνάντηση της διοίκησης του Παναργειακού με τον προπονητή της ομάδας κ. Τσακάλη Νικόλαο αποφασίστηκε η...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Καστοριά

      Βράβευση της Θ. Εμμανουηλίδου από την Κωπηλατική Ομοσπονδία (φωτο)

      Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε χθες τους...
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία

Παστουρμαδόπιτα με φύλλο κανταΐφι

by user / Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 / Published in Ελλάδα

Υλικά συνταγής

  • καταΐφι: 1 πακέτο (500 γρ.)
  • γραβιέρα Κρήτης: 400 γρ.
  • φέτα: 200 γρ.
  • κασέρι: 200 γρ.
  • βούτυρο: 250 γρ.
  • παστουρμάς: 200 γρ., ψιλοκομμένος
  • μαϊντανός: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένος
  • αυγά: 6
  • γάλα εβαπορέ: 1 κουτί μεγάλο, αραιωμένο με 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Τρίβετε σε χοντρό τρίφτη τη γραβιέρα, τη φέτα και το κασέρι. Τα ανακατεύετε σε ένα μπολ μαζί με το μαϊντανό και τον παστουρμά.
  2. Αλείφετε με λίγο βούτυρο ένα πυρίμαχο σκεύος. Ανοίγετε με τα δάχτυλα το φύλλο καταΐφι (το ξαίνετε) μέχρι να απλωθεί καλά και τοποθετείτε το μισό από αυτό στο πυρέξ.
  3. Σκορπίζετε πάνω στο καταΐφι το μείγμα των τυριών- παστουρμά, φροντίζοντας να πάει πάντου. Καλύπτετε την επιφάνεια της γέμισης με το υπολοιπο φύλλο. Ζεσταίνεται το υπόλοιπο βούτυρο σε μικρό κατσαρολάκι και περιχύνετε την πίτα.
  4. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και ρίχνετε το μείγμα, κουταλιά – κουταλιά, σε ολόκληρη της επιφάνεια της παστουρμαδόπιτας. Την ψήνετε στους 200° C, 40′ μέχρι να ροδίσει.

icookgreek.com

  • Tweet
Tagged under: ΣΥΝΤΑΓΗ

About user

What you can read next

Προσοχή! Έτσι θα προστατευθείτε από το επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό «WannaCry»
Υπάρχουν και αυτοί οι Ελληνες: Εκατοντάδες Βολιώτες υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα προσφυγόπουλα (βίντεο)
Η ιστορία του ελληνικού ροκ (φωτογραφίες+βίντεο)

© 2015. All rights reserved. Buy Kallyas Theme.

TOP