ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το χορωδιακό αφιέρωμα και τα κάλαντα από τα παιδιά του Κατηχητικού (φωτογραφίες)

"Χριστός εν πόλει Βηθλεέμ" (ΦΩΤΟ)

Χορωδιακό αφιέρωμα στην εορτή της του Χριστού Γεννήσεως με τίτλο «Χριστός εν πόλει Βηθλεέμ» πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Τους ύμνους, τα άσματα και τα κάλαντα των Χριστουγέννων ερμήνευσε η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας «ο Άγιος Μηνάς», υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου Γεωργίου Αποστολίδη.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον τρόπο που επιλέγουμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και πως μπορούμε και σήμερα να επιστρέψουμε με εμπιστοσύνη στον Σαρκωμένο Λόγο του Θεού. Άλλωστε, αυτό είναι και το φάρμακο, είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος, για να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση που ονομάσαμε οικονομική, μα πάνω απ’ όλα είναι πνευματική.

Αμέσως μετά, στο προαύλιο του Καθεδρικού Ναού τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Ναού έψαλλαν τα κάλαντα και έστειλαν το δικό τους μήνυμα πως ο Χριστός γεννιέται!

Mousiki_Ekdilosi_Xristougennon001.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon002.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon003.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon004.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon005.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon006.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon007.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon008.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon009.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon010.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon011.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon012.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon013.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon014.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon015.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon016.jpgMousiki_Ekdilosi_Xristougennon017.jpg

 

 

 

περισσότερα
Back to top button