ΑθλητικάΕλλάδα

Κορυφαίοι αθλητές Στεφανίδη και Πετρούνιας

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μέσα στο 2017 στέφθηκε στο επί κοντώ παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ανοιχτό (Λονδίνο) και πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό στίβο (Βελιγράδι), αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς.

Η Στεφανίδη ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου που την ψήφισαν, όλους τους Έλληνες εντός κι εκτός Ελλάδας για τη στήριξή τους στους αγώνες που μετέχει, τις εταιρείες που τη στηρίζουν, ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος στέφθηκε μέσα στο 2017 παγκόσμιος πρωταθλητής (στο Μόντρεαλ) και πρωταθλητής Ευρώπης (στην Κλουζ-Ναπόκα) στους κρίκους, αναδείχθηκε -για τρίτη διαδοχική φορά- από τον ΠΣΑΤ κορυφαίος αθλητής της χρονιάς.

«Θα ήθελα να μείνω όσο περισσότερο μπορώ στα μετάλλια, γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στο παρελθόν έχω αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και είναι άδικο να μην αναφέρω ότι έχει δρομολογηθεί η επίλυσή τους.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που με άκουσε και τον υφυπουργό Αθλητισμού. Θα ήθελα να πω από τη μεριά μου ότι αυτή η στάση της Πολιτείας δίνει το μήνυμα στους αθλητές να συνεχίσουν, να ονειρεύονται και να κάνουν την ελλάδα υπερήφανη» είπε μεταξύ άλλων ο Πετρούνιας μετά τη βράβευσή του και υποσχέθηκε ίδιες και περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΑΠΕ

περισσότερα
Back to top button