Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στους Αμπελόκηπους!

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Λαογραφικός Σύλλογος Αμπελοκήπων διοργανώνει παραδοσιακές  εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων   όπως αναλυτικά φαίνονται στο πιο κάτω πρόγραμμα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας.

Η                                                        Η

Γ ρ α μ μ α τ έ α ς                   Π ρ ό ε δ ρ ο ς

Βασιλειάδου Ουρανία                 Χατζή Σοφία

Π ρ ό γ ρ α μ μ α

 

23η Δεκεμβρίου 2017

 Ώρα 20.00 Μέλη και φίλοι του συλλόγου θα αναβιώσουν το πατροπαράδοτο έθιμο στο χώρο της πλατείας του χωριού. Άναμμα πατροπαράδοτης φωτιάς με τσιγαρίδες, άφθονο  κρασί & μεζέδων  από το σύλλογο

24η Δεκεμβρίου 2017

Ώρα 10.30 Μέλη και φίλοι του συλλόγου γυρίζουν το χωριό και ψάλουν τα κάλαντα με τη συνοδεία μουσικής μπάντας.

31η Δεκεμβρίου 2017

Ώρα 12.00 το μεσημέρι για τους μικρούς μας φίλους ο Αϊ Βασίλης επισκέπτεται το χωριό μας και μοιράζει δώρα στα παιδιά στην πλατεία.

5η Ιανουαρίου 2018

Ώρα 21.00 Ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας σε συνεργασία με τον αθλητικό μας σύλλογο «ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ»  με ζωντανή μουσική στο Πολιτιστικό Κέντρο του συλλόγου και ελεύθερη είσοδος. Το χορευτικό ανηλίκων  θα παρουσιάσει  και θα  μας τιμήσει με παραδοσιακούς χορούς!  (Αναλυτικό πρόγραμμα σε ξεχωριστή ανακοίνωση)

6η Ιανουαρίου 2018

Ώρα 11.00  Μέλη και φίλοι του συλλόγου γυρίζουν το χωριό και ψάλουν τα κάλαντα των    Θεοφανείων με τη συνοδεία μουσικής μπάντας σε ρυθμό καρναβαλιού και κεράσματα

7η Δεκεμβρίου 2018

Ώρα 15.00 Παρέλαση καρναβαλιού στον κεντρικό δρόμο του χωριού με κατάληξη στην πλατεία όπου χορεύουμε και όταν πέφτει το σκοτάδι συνεχίζουμε σε μαγαζιά του χωριού, με συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας .

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button