ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Συνέχισε το αήττητο σερί ο ΠΑΣ Λεύκης

1904

Με το επιβλητικό σκορ 4-1 απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετώπισε για φέτος η ομάδα μας, ο ΠΑΣ Λεύκης επικράτησε απέναντι στο νεανικό σύνολο των Ροσσονέρι και διεύρυνε το σερί των αήττητων  αναμετρήσεων του, πλησιάζοντας πλέον σε απόσταση αναπνοής κυρίως στην δεύτερη, αλλά και στην πρώτη  προνομιούχο θέση.

Αν και αρχικά η ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό της, ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ με το γκολ του Ευριβιάδη Μιχαηλίδη στο 27’ μετά από μια πολύ όμορφη κεφαλιά στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας. Το ημίχρονο τελείωσε με το ίδιο σκορ και οι συχνές εναλλαγές των δυο ομάδων να συνοδεύονται από νευρικότητα και λάθη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΣ Λεύκης αφού διπλασίασε τα τέρματα του με τον ηγέτη, προπονητή και παίχτη, Νίκο Λεπίδα στο 50ο λεπτό. Χωρίς να αγχωθεί περισσότερο, και παρά την πρόσκαιρη μείωση στο 58΄σε 2-1, ο Λεπίδας ξαναχτύπησε στο 71΄διευρύνοντας το σκορ σε 3-1 , ενώ ο Δημητρακόπουλος ανέβασε το σκορ σε 4-1 στο 80ο λεπτό!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, τόσο για τα αποτελέσματα που μας ανεβάζουν συνέχεια και πιο ψηλά, αλλά κυρίως για την ομαδικότητα και  το παρεΐστικο κλίμα που έχει εγκαθιδρυθεί στην ομάδα. Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία και στον δεύτερο γύρο! Καλές γιορτές σε όλες τις ομάδες και φυσικά στην διοίκησης, προπονητή, παίχτες, υποστηριχτές και φιλάθλους του ΠΑΣ Λεύκης!

1906191019181929

 pas-lefkis.gr 

 

 

περισσότερα
Back to top button