ΕλλάδαΚαστοριά

Η Μαρία Αντωνίου στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας (φωτογραφίες)

Το μήνυμα ότι “Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα”, έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κηρύσσοντας την έναρξη του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση και έκανε άνοιγμα στο Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι.

Το 11ο συνέδριο της ΝΔ είναι διαφορετικό, στέλνει μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, έχουμε το σχέδιο και τους κατάλληλους ανθρώπους να το υπηρετήσουμε. Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του συνεδρίου είπε “από το βράδυ της Κυριακής το ρολόι θα μετρά αντίστροφα για να διώξουμε την χειρότερη κυβέρνηση από την Μεταπολίτευση”.

 Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

“Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πατρίδα μας ξανά δυνατή και υπερήφανη.  Να φέρουμε ελπίδα, αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση στη χώρα και τους Έλληνες. Η ΝΔ είναι το κόμμα που ανοίγεται στην κοινωνία, ανανεώνεται και προχωρά μπροστά. Όλοι μαζί δίνουμε μήνυμα νίκης, ενότητας και αποφασιστικότητας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές νέες δουλειές για να πάμε από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των νέων δουλειών.

Να δείξουμε σε όλους ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και τη φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων. Να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ο στόχος είναι εθνικός. Να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση”.

περισσότερα
Back to top button