Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΚόσμος

50 Χρόνια Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού: Μήνυμα από τη Φρανκφούρτη

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού Καλημέρα από την Φρανκφούρτη.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σχετικά με τις επετειακές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση των 50ετών από την ίδρυση της Ευξείνου Λέσχης Μας!

Έχοντας τιμήσει επί 12 συναπτά έτη (1977-1988) την Εύξεινο Λέσχη Άργους Ορεστικού ως χορευτής και όχι μόνο, σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις προγραμματισμένες επετειακές σας εκδηλώσεις και προπαντός καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Η εκδήλωση αυτή θα πρέπει να είναι το έναυσμα και το εφαλτήριο μήνυμα στα νέα Ποντιόπουλα, αλλά και όχι μόνο, στο να έρθουν και να αγκαλιάσουν την Εύξεινο Λέσχη Άργους Ορεστικού και μέσα από την ιστορία της, την πορεία της, τις δράσεις της και την εμπειρία όλων των παλαιοτέρων μελών της, να γίνουν άξιοι συνεχιστές της παράδοσής μας και της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού.

Διότι “Γνωρίζοντας το χθες, χτίζουμε το αύριο“  μόνο έτσι θα παραμείνουμε πιστοί στην παράδοσή μας και θα διατηρήσουμε τον πολιτισμό και την βαριά παρακαταθήκη που μας άφησαν οι παππούδες μας.  

Εύχομαι σε Εσάς και τις Οικογένειές σας από καρδιάς καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το Νέο Έτος, με Υγεία και Οικογενειακή Ευτυχία.

 Με εκτίμηση,

 Σταύρος Θ. Αμπατζίδης

Πρώην χορευτής Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού

Πρώην Υπευθ. Νεολαίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων Ευρώπης (Ο.Σ.Ε.Π.Ε.)  

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button