Καστοριά

Θετικά αξιολογήθηκε η πρόταση του Δήμου Καστοριάς για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της πόλης, για έργα 9 εκ. ευρώ (ρεπορτάζ)

Εγκρίθηκε σε πρώτη φάση η πρόταση του Δήμου Καστοριάς στο ΕΣΣΒΑΑ που αφορά σε σημαντικά έργα για την ίδια πόλη. Η πρόταση του Δήμου περιλαμβάνει αναπλάσεις πλατειών και οδών, διαμόρφωση της Νότιας Παραλίας κ.α., ενώ η χρηματοδότηση η οποία εγκρίθηκε για τα παραπάνω έργα αγγίζει το ποσό των 9.000.000 ευρώ.

Καστοριά, μια πόλη ευρωπαϊκή να ζεις και να επισκεφθείς

Ο Δήμος Καστοριάς σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Ανέστη Αγγελή στην προέγκριση ήρθε δεύτερος συγκεντρώνοντας 83,40 βαθμούς, ενώ πρώτος ήρθε ο Δήμος Κοζάνης με 83,80.

Την ικανοποίηση του δεν έκρυβε ο κ. Αγγελής για την θετική έκβαση της πρότασης η οποία όπως είπε η όλη διαδικασία έγινε από τις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ έκανε λόγο για προσωπικό στόχο ο οποίος επιτεύχθηκε.

Είμαστε στο ευχάριστο σημείο να πούμε ότι η βιώσιμη αστική ανάπτυξη της Καστοριάς με το τρίπτυχο: Καστοριά μια πόλη ευρωπαϊκή να ζεις και να επισκεφθείς, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο στόχος για να στηθούν τα θεμέλια της ορθολογιστικής ανάπτυξης της Καστοριάς επετεύχθη’ δήλωσε για να καταλήξει το ζητούμενο στην όλη αυτή προεργασία είναι ότι μπαίνουν τα πρώτα θεμέλια».

Αναφορικά τώρα με τα έργα σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται να υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Οψόμεθα να γίνουν τα έργα διότι αυτό το διάστημα στην περιοχή μας δεν κινείται τίποτα.

 kastoria365.gr 

 

 

περισσότερα
Back to top button