Ελλάδα

Δημήτριος Δαλακάκης: Ο φτωχότερος αιρετός της χώρας

Δημήτριος Δαλακάκης: «Είμαι ο φτωχότερος αιρετός της Χώρας»

“Κατά την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκαν στην δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» όλων των αιρετών της Χώρας, Υπουργών, Βουλευτών και Δημάρχων. Επισήμως πλέον, είμαι ο φτωχότερος αιρετός της Χώρας με καταθέσεις μόλις 90 ευρώ”, δηλώνει ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτριος Δαλακάκης.

“Χαίρομαι που αναλαμβάνοντας έναν οργανισμό του δημοσίου που το έτος 2014 ήταν συνηθισμένος στην κυκλοφορία «μαύρου» χρήματος και «μαύρων» ταμείων, καταχρεωμένος με ταμειακά ελλείμματα, στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, κατόπιν επίπονου και δύσκολου αγώνα αυτός παρουσιάζει πλέον ταμείο που αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ.

Η προσωπική μου πενία δεν με απασχολεί και θα συνεχίσω να διαθέτω και τον μισθό μου όπως έκανα και στο παρελθόν, για να καλύπτω ανάγκες του Δήμου Δοξάτου που προέρχονται από τα γνωστά πλέον σαμποτάζ. Είμαι υπερήφανος, όμως, για τον Δήμο Δοξάτου και τους δημότες του, όπου σε μια Χώρα που μαστίζεται από χρέη και αναμένει σαν ναρκομανής την επόμενη δόση από τους δανειστές, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να σώσουν και να νοικοκυρέψουν τον Δήμο τους και να τον καταστήσουν παγκόσμιο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης. Οι δημότες του Δήμου Δοξάτου δείχνουν τον δρόμο.”

dimotikanea.gr

 

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button