Με την κατάθεση στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος,  στο άρθρο 18, στο οποίο προτείνεται η τροποποίηση του ν.4178/2013 και δίνεται η δυνατότητα διοργάνωσης κλαδικών εμπορικών εκθέσεων στην Καστοριά και όχι μόνο εκθέσεων γούνας, και δίνεται μια νέα αναπτυξιακή δυνατότητα για το Νομό μας.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  μπορεί και πετυχαίνει στόχους επωφελείς για το νομό μας, που οι προηγούμενοι κυβερνώντες δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να επιτύχουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως στόχο μέσα από το διάλογο με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς να επιλύει προβλήματα και να διαμορφώνει τα αναπτυξιακά εργαλεία. Οι παραγωγικοί φορείς θα πρέπει να «εκμεταλλεύονται» ευκαιρίες,  όπως η πρόσφατη επίσκεψη στην Καστοριά του  Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, για την προώθηση των τοπικών ζητημάτων.

Πιστεύουμε, ότι σε συνεργασία με την κοινωνία, μπορούν να επιτευχθούν και άλλοι στόχοι, όπως η αξιοποίηση του κτηρίου δημοπρατηρίου – εκθετηρίου γούνας  στην περιοχή Χλόη, προς όφελος των πολιτών του νομού μας.

ΦΩΤΟ: STUDIO TRASIAS

 

 

η γνώμη σου για το άρθρο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ