ΑθλητικάΚαστοριά

Γ’ Εθνική: Ήττα της Καστοριάς στην Κέρκυρα (ρεπορτάζ – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Η Λευκίμμη νίκησε πριν από λίγο στην έδρα της 3-0 την Καστοριά για τη 12η αγωνιστική της Γ Εθνικής. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέτυχε τη μεγαλύτερη σε εύρος φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα. Σκόρερ για την κερκυραϊκή ομάδα, οι Τσεβανέδης, που πέτυχε δύο γκολ και  Αναστασιάδης.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα η Λευκίμμη σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου και έχει στόχο για ψηλότερα, αφού την ερχόμενη αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου υποδέχεται στην έδρα της τη Δόξα Κρανούλας

Τα γκολ

Η ομάδα του Γ. Σφακιανάκη άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του Α΄μέρους. Συγκεκριμένα στο 43΄ο Ηλίας έκανε σέντρα και βρήκε μέσα στην περιοχή της Καστοριάς τον Τσεβανέδη, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-0 για την ΑΕΛ. Στο 59΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Αναστασιάδης με αριστουργηματική εκτέλεση σημάδεψε το παραθυράκι της εστίας του Κράτσιου πετυχαίνοντας το 2-0 για τη Λευκίμμη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81΄, όταν ο Αναστασιάδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Καστοριάς, βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κράτσιο, ο οποίος απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Τσεβανέδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να γράψει το 3-0 υπέρ της Λευκίμμης.

Η αποστολή της Λευκίμμης

Ο Γ. Σφακιανάκης παρέταξε για την ΑΕ Λευκίμμης τους : Βάρελη,Αναστασιάδη, Φωτιά, Βούλγαρη, Σαμουηλίδη, Ρογγότη, Κομνηνάκη, Γαστεράτο, Τσεβανέδη, Ηλία και Στέρεφ. Ενώ αναπληρωματικοί ήταν οι Μπονέρης,Λεπενιώτης,Βασιλάκης, Κορμπάς,Μυρίλλας, Κουλούρης.

Ο Νίκος Εμμανουηλίδης παρέταξε για την Καστοριά τους: Κράτσιο, Σαββόπουλο, Νίνο, Ιασωνίδη, Μπαϊρακτάρη, Μηλιάτη, Αντωνιάδη, Χαραλαμπίδη, Βενέτη, Κάσα, Χασάι. Ενώ αναπληρωματικοί ήταν οι Μακρής, Πετσώνης. 

Διαιτητής του αγώνα  ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βασίλειο Μωϋσιάδη και Αθανάσιο Στεφούλη.

H 12η αγωνιστική 

Σκουφάς Κομποτίου – ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-1

Νέος Αμφίλοχος – Αστέρας Παραποτάμου 2-1

Τηλυκράτης – Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0

Θεσπρωτός – Πανλευκάδιος 3-1

ΑΕ Λευκίμμης – Καστοριά 3-0

Δόξα Κρανούλας – Μακεδονικός Φούφα 0-0

Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου

Η βαθμολογία (12 αγ)

Τηλυκράτης 25

Νέος Αμφίλοχος 21

Λευκίμμη 20

Μακεδονικός Φούφα 20

Θεσπρωτός 19

Ερμής Αμυνταίου 18

ΑΕΠ Καραγιαννίων 17

Δόξα Κρανούλας 17

Εθνικός Φιλιππιάδας 12

Σκουφάς Κομποτίου 9

Καστοριά 8

Πανλευκάδιος 7

Αστέρας Παραποτάμου 4

Η επόμενη αγωνιστική

ΑΕ Λευκίμμης – Δόξα Κρανούλας

Αστέρας Παραποτάμου – Σκουφάς Κομποτίου

Εθνικός Φιλιππιάδας – Ερμής Αμυνταίου

Πανλευκάδιος – Νέος Αμφίλοχος

Καστοριά  – Τηλυκράτης 2014

Μακεδονικός Φούφα – Θεσπρωτός

Ρεπό: Α.Ε.Π. Καραγιαννίων

kerkyrasimera.gr

περισσότερα
Back to top button