Κόσμος

Τα 10 ντοκιμαντέρ μικρού μήκους που θα διαγωνιστούν για την τελική πεντάδα των Όσκαρ

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών επέλεξε 10 ταινίες υποψήφιες για το φετινό Όσκαρ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους
Οι 10 ταινίες επιλέχθηκαν από τους ψηφοφόρους του κλάδου ντοκιμαντέρ της Ακαδημίας, οι οποίοι παρακολούθησαν τις φετινές 77 συμμετοχές και κατέθεσαν τα ψηφοδέλτια στην PricewaterhouseCoopers για καταμέτρηση.
Τα μέλη του κλάδου θα ψηφίσουν ξανά για να επιλέξουν την τελική πεντάδα που θα διαγωνιστεί για το Όσκαρ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους, σύμφωνα με το Variety.
Τα 10 ντοκιμαντέρ μικρού μήκους είναι: «Alone», The New York Times «Edith+Eddie», Heart is Red και Kartemquin Films «Heaven Is a Traffic Jam on the 405», Stiefel & Co. «Heroin(e)», Ντοκιμαντέρ του Netflix σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας, A Requisite Media Production «Kayayo – The Living Shopping Baskets», Integral Film «Knife Skills», TFL Films «116 Cameras», Birdling Films «Ram Dass, Going Home», Further Pictures «Ten Meter Tower», Plattform Produktion «Traffic Stop», Q-Ball Productions
Οι ταινίες τεκμηρίωσης που διαγωνίζονται στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν πρέπει να ξεπερνούν σε διάρκεια τα 40 λεπτά. Η 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου 2018 στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

ΑΠΕ

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button