Καστοριά

Ανέστης Αγγελής: Καρκινοβατεί η κατασκευή του νέου αστυνομικού μεγάρου

Στο αστυνομικό μέγαρο που η κατασκευή του καθυστερεί εδώ και χρόνια, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καστοριάς ο κ. Ανέστης Αγγελής. Μάλιστα όπως υποστήριξε, η ανέγερση του κτιρίου έχει μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας των αρμόδιων Υπουργείων, ενώ διευκρίνισε ότι ο Δήμος Καστοριάς έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και πως έχει φέρει εις πέρας ότι του έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

«Το θέμα πλέον έγκειται στην Κυβέρνηση είναι , πολιτική απόφαση με το δεδομένο ότι υπάρχουν και τα αντίστοιχα κονδύλια για να ξεκινήσει η ανέγερση του Μεγάρου. Οι υπηρεσίες του δήμου ανταποκρίθηκαν στο ακέραιο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα », τόνισε καλώντας παράλληλα την Κυβέρνηση να εξαντλήσει παθογένειες γραφειοκρατικού χαρακτήρα και να εκτελέσει το έργο της κατασκευής νέου Αστυνομικού Μεγάρου το οποίο, όπως χαρακτηριστικά είπε επιζητεί η κοινωνία πάνω από μια δεκαετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση που επικρατεί στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, δεν αρμόζει αυτέ στην αστυνομικές υπηρεσίες της Καστοριάς αλλά ούτε και στην κοινωνία της.

kastoria365.gr 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button