Ελλάδα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψάχνει… ληστές τραπεζών για το κόμμα της!

Μεταξύ των «επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», περιλαμβάνεται και αυτή η… «δεξιότητα»

Χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, τεχνικούς, μάστορες, ακόμα και… μάγειρες, είναι μερικές επαγγελματικές ιδιότητες, ή μερικές προσωπικές δεξιότητες, που μπορεί να φανταστεί κανείς πως μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες σε ένα κόμμα ή ένα κίνημα, όπως την «Πλεύση Ελευθερίας», στην οποία ηγείται η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Πλεύσης Ελευθερίας», υπάρχει ειδική κατηγορία για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται. Σε μία από τις υποκατηγορίες, ο ενδιαφερόμενος «υποστηρικτής» μπορεί να δηλώσει τα προσωπικά του στοιχεία, όνομα, τηλέφωνο κλπ, αλλά και τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», επιλέγοντας μεταξύ συγκεκριμένων επιλογών.

Οι επιλογές αυτές, που συνολικά είναι είκοσι, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χειριστές ηλεκτρονικού υπολογιστή, τεχνικούς, δημοσιογράφους, νομικούς, οδηγούς, ακόμα και μάγειρες – και ως εδώ, καλά. Στην σχετική λίστα όμως, ανάμεσα από τον πρακτικογράφο και τον εκπαιδευτικό, υπάρχει και η επιλογή «ληστής τραπεζών», προκαλώντας, αν μη τι άλλο, δεκάδες ερωτήματα…

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν όντως ήταν επιλογή του κόμματος ή αν η ιστοσελίδα της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει… χακαριστεί, πάντως από χθες που η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν έχει διαψευσθεί.

protothema.gr

περισσότερα

One Comment

  1. Γιατί όχι και ληστής τραπεζών ;

    Όταν βάζεις πρώτη σου προτεραιότητα — και δρας με αυτήν — την ” ανυπακοή ” , στο τέλος καταλήγεις να μπερδεύεσαι και να μπερδεύεις την ” πολιτική ανυπακοή ” του Γκάντι , με την ανυπακοή στους ποινικούς νόμους !

    Το καλύτερο πάντως θα ήταν να ζητούσε και ….ταμίες τραπεζών : Αυτοί θα μπορούσαν να καταβάλλουν με τη μισθοδοσία σου και το ” επίδομα τέκνων ” εσαεί ,ακόμη κι όταν τα τέκνα σου θα είχαν ” γουμαρέψει ” ,που λεν εδώ στην Καστοριά . ( γουμάριψει : έγινει μιγάλ’ σαν γουμάρα ! )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button