Καστοριά

Δημήτρης Παπαδημούλης από Καστοριά: “Το μεγάλο στοίχημα είναι να καταπολεμήσουμε συστηματικά την φοροδιαφυγή των “ρετιρέ” (ρεπορτάζ)

“Το 2018 θα είναι καλύτερο από το 2017, αλλά θα χρειαστούμε χρόνια σκληρής προσπάθειας και δουλειάς για να επουλώσουμε τις πληγές και να ξαναφτάσουμε εκεί που ήμασταν πριν την κρίση. Η χρεοκοπία και η κρίση μας έριξαν σε ένα πολύ βαθύ πηγάδι. Παλεύουμε για να βγούμε από αυτό, αλλά τα λεφτά δεν τα κόβουμε από τον τοίχο” , τόνισε από την Καστοριά, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης. Για να γίνουν όλα αυτά επισήμανε πρέπει να μειώσουμε την ανεργία και να δούμε πως θα αξιοποιήσουμε τις πλουτοπαραγωγικές πήγες οι οποίες έχουν το δυναμικό αυτού του τόπου και παράλληλα πως θα νοικοκυρέψουμε και το κράτος μας. Άρα, πρόσθεσε, χρειάζεται χρηστεί  διοίκηση, ισχυρότερη και πιο μοντέρνα .

Τον κ. Παπαδημούλη προλόγισε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής  ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, κ Στέφανος Μπαλνταγιάννης.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εστίασε την συνέντευξη του στην φοροδιαφυγή που είναι το μέγα σκάνδαλο και στην Ελλάδα «έχουμε πιάσει μερικά ψάρια» τόνισε ενώ είπε «Δίπλα στην Ελλάδα που υπερφορολογείται, υπάρχει και η Ελλάδα που φοροδιαφεύγει προκλητικά»  Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί σε αυτό τον διπλό στόχο. Βιώσιμη δίκαιη ανάπτυξη, περιορισμός της κρατικής σπατάλης και νοικοκύρεμα των δαπανών όπου αυτό είναι εφικτό, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι να καταπολεμήσουμε συστηματικά την φοροδιαφυγή, ειδικά των «ρετιρέ» τόνισε ο ασκώντας παράλληλα έντονη κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο kastoria365.gr

 

 

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button