Ελλάδα

Καταζητούμενος ληστής βγήκε στην Τατιάνα και στη συνέχεια συνελήφθη (βίντεο)

Φέρεται να είναι ο τρίτος της συμμορία του κοντού, του ψηλού και του χοντρού. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και για το λόγο αυτό βγήκε στον αέρα της εκπομπής, ανέφερε τη δική του εκδοχή και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές

Ο φερόμενος ως ληστής κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε να μιλήσει πριν παραδοθεί να πει την αλήθεια του. Ο Ανδρέας Τουρνάς  εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon ενώ ήταν καταζητούμενος από την αστυνομία για ληστείες.

Πρόκειται, σύμφωνα με όσα  αναφέρουν οι αρχές, για έναν από τους τρεις της συμμορίας του κοντού, του ψηλού και του χοντρού. Ο ίδιος θεωρείται ο «χοντρός». Οι άλλοι δυο είχαν ήδη συλληφθεί.
Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Μιλώντας στην Τατιάνα δήλωσε ότι δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις δεκάδες ληστείες, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε  πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του. Εξερχόμενος από το studio της εκπομπής, τον περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

news247.gr 

 

 

περισσότερα
Back to top button