Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Γίγαντες Καστοριάς με πέστο πιπεριάς, ελιές και λουκάνικο

Από τον ΣΕΦ Βασίλη Καρανικόλα

Υλικά για 4 μερίδες

  • 500 γραμ. Γίγαντες Καστοριάς
  • 2 λουκάνικα πρασάτα
  • 80 γραμ. ελιές σε ροδέλες
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 5 γραμμ. Κρόκος Κοζάνης
  • 1 κ.γ. Μπούκοβο
  • 80 ml ελαιόλαδο

Υλικά για το πέστο πιπεριάς

  • 6 πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
  • 60 γραμ. καρύδια
  • Φρέσκα μυρωδικά κ.π. (ρίγανη-δυόσμος)
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γραμ. Φέτα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 100 ml Ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr

 

 

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button