ΚαστοριάΚοζάνηΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Δεληπορανίδου Στέλλα: “Η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι ότι πιο δημιουργικό, είναι το οξυγόνο μου”

http://www.kozanilife.gr/wp-content/uploads/2017/11/1sthjsdtjdyjrfykfujhkujf.jpg

Βήμα Βήμα στην επιτυχία!

Η Στέλλα γεννήθηκε στην Κοζάνη και διατηρεί κατάστημα υπόδησης στο κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα, εδώ και δέκα χρόνια, έχει αντίστοιχο κατάστημα υπόδησης στην Καστοριά. Έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη, η αγάπη της για τον αθλητισμό της έχει δώσει σημαντικές διακρίσεις. Στο φετινό Run Greece κατέκτησε την πρώτη σε θέση στην κατηγορία της, στη Δυτική Μακεδονία και την 3η θέση Πανελλαδικά.

Το εμπόριο και οι πωλήσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της, περνώντας για τα καλά στο dna της Στέλλας, αφού από πολύ μικρή ηλικία βρίσκεται στον χώρο, με τη μητέρα της να διατηρεί κατάστημα παιδικής ένδυσης για 40 ολόκληρα χρόνια. Η ίδια επέλεξε να ασχοληθεί με τον κλάδο του εμπορίου στην ηλικία των 18 ετών, μία ηλικία που συνηθίζει κανείς να μεγαλώνει και μόνο, εκείνη επέλεξε τις πωλήσεις.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να ασχολούμαι με κάτι άλλο. Δεν με ενδιαφέρει η πώληση ως αποτέλεσμα και μόνο, η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι ότι πιο δημιουργικό, είναι το οξυγόνο μου

Η μεγάλη αγάπη της Στέλλας είναι τα παιδιά και η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι κάτι που την τροφοδοτεί και τη γεμίζει ενέργεια και αυτό την οδήγησε να επιλέξει τον συγκεκριμένο δρόμο.

Ηγετική, δυναμική, ακούραστη και πάντα χαμογελαστή, θα τη συναντήσει κανείς μέχρι αργά το βράδυ να απολαμβάνει τη γεμάτη μέρα, με την κούραση να μην την έχει αγγίξει! Ένα ακούραστο και δημιουργικό πνεύμα, με τεράστια αποθέματα δυναμισμού, τα οποία την καθιστούν μία καταξιωμένη επιχειρηματία.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

http://www.kozanilife.gr/wp-content/gallery/vima_stela/2uyfukyfduDSC_0044.JPG

http://www.kozanilife.gr/wp-content/gallery/vima_stela/3lutyfdulkyfduDSC_0152.JPG

http://www.kozanilife.gr/wp-content/gallery/vima_stela/4gdshdgthDSC_0007.JPG

http://www.kozanilife.gr/wp-content/gallery/vima_stela/5uyfuklDSC_0185.JPG

Από το μεγάλο αφιέρωμα “Επιχειρηματικότητα γένους θηλυκού” του kozanilife.gr

Δείτε το 1ο μέρος του αφιερώματος ΕΔΩ και το 2ο μέρος ΕΔΩ

 

 

περισσότερα
Back to top button