Καστοριά

1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς: Πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης (φωτο)


Στη δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς προχώρησε ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς.
Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς εκ μέρους του συλλόγου που σκοπό έχει να στηρίξει μια ομάδα ανθρώπων που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και να απαλύνουν την καθημερινότητα τους.
Η πρόσφατη δωρεά αποτελεί εξ ολοκλήρου δαπάνη του Κυνηγετικού Συλλόγου και αφορά σε δύο αναπηρικά αμαξίδια με θέση για φορητή φιάλη οξυγόνου και στατώ για ορό.

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 2017 που ενισχύουμε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς. Η πρώτη δωρεά αφορούσε φορητές φιάλες οξυγόνου και κουρτινόξυλα για την νεόδμητη γυναικολογική-μαιευτική κλινική». δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ρεσίνης ο οποίος από τότε που βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου υλοποίει πολλές και σημαντικές δράσεις κοινωνικού περιεχόμενου που σκοπό έχουν αφενός να βοηθήσουν δομές και ανθρώπους και αφετέρου να περάσει και το μήνυμα ότι οι κυνηγοί είναι κοινωνοί των προβλημάτων της ακριτικής μας περιοχής.
Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί ότι ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς έχει υλοποιήσει και άλλες δράσεις που θα τις αναδείξουμε στην πορεία.

Φωτό (επάνω): Αντωνιάδης Βασίλης – Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς
Ρεσίνης Γιώργος – Πρόεδρος Συλλόγου
Αντωνιάδης Μιχάλης – Υπάλληλος Νοσοκομείου ( τραυματιοφορέας )
Φωτό (κάτω): Αντωνιάδης Μιχάλης -υπάλληλος
Κοτζαγιαννίδης Παντελής- Υπεύθυνος Θηροφυλακής 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς.

 kastoria365.gr

περισσότερα

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button