Καστοριά

Και άθελά μας βρεθήκαμε στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής! – Καμία πινακίδα προς Κορέστεια – Πρέσπες (φωτογραφικό οδοιπορικό)

Με αφορμή διαμαρτυρίες, επισκεφθήκαμε τον κόμβο και φωτογραφίσαμε το πρόβλημα, καθώς και άλλες αβλεψίες σε πληροφοριακές πινακίδες στην περιοχή

Τις έντονες διαμαρτυρίες τους εξέφρασαν προς το fonikastorias.gr και τη «ΦΩΝΗ» συμπολίτες μας οδηγοί για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί (και πόσοι ακόμη θα την υποστούν), από την ανύπαρκτη πληροφοριακή πινακίδα κατεύθυνσης πρός Κορέστεια, Πρέσπες, Φλώρινα, λίγο πριν τον ανισόπεδο νέο κόμβο Κορομηλιάς και κατευθύνθηκαν παρασυρόμενοι, πρός το τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής, μέσω του νέου δρόμου που δόθηκε στην κυκλοφορία τον π. Ιούλιο.

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις διαμαρτυρίες, επισκεφθήκαμε τον κόμβο και φωτογραφίσαμε το πρόβλημα, καθώς και άλλες αβλεψίες σε πληροφοριακές πινακίδες στην περιοχή.

Ως γνωστόν, στις 14 Ιουλίου φέτος, εγκαινιάστηκε με επισημότητα και δόθηκε στην κυκλοφορία, το τμήμα του δρόμου Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή, του κάθετου άξονα 45 της Εγνατίας Οδού Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή.

Δυστυχώς όμως – και είναι άξιον απορίας – δεν έχει τοποθετηθεί πληροφοριακή πινακίδα, πρίν τον ανισόπεδο κόμβο της Κορομηλιάς, πρός Κορέστεια, Πρέσπες, Φλώρινα.

Δείτε το οδοιπορικό του Στέργιου Γ. Ιατρού με τις φωτογραφίες στο fonikastorias.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button