ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ – Πονγκ: Καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο στη Σίνδο (φωτογραφίες)

Το Σαββατοκύριακο 25-26/11/2017 πραγματοποιήθηκε το 12ο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νεαρών ηλικιών της Σίνδου Θεσσαλονίκης, το οποίο ήταν το 4ο στο φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Οι αγώνες διεξήχθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου Θεσσαλονίκης και οι συμμετοχές των αθλητών/τριών έφτασαν τις 206 όπου προέρχονταν από 18 περιοχές της Ελλάδος. Αγωνίστηκαν παιδία από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, την Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, τα Ιωάννινα, την Φλώρινα, την Κομοτηνή , την Ξάνθη, την Καβάλα, την Λάρισα, τα Χανιά, της Σέρρες, την Βέροια, την Έδεσσα, την Ορεστιάδα, την Χίο και την Κοζάνη. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό καθώς αγωνίστηκαν πολλά από τα κορυφαία ονομάτων των κατηγοριών ανεβάζοντας έτσι και τον ανταγωνισμό.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τρείς αθλητές και μια αθλήτρια: τον Μοσχάκη Δημήτριο στους παμπαίδες, τον Μοσχάκη Νικόλαο και τον Ζηκίδη Κων/νο στους παίδες και την Γκοσιοπούλου Θεοδώτα στις κορασίδες. Όλα τα καστοριανά παιδιά πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στις κατηγορίες τους, το οποίο αποδεικνύει ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση της Καστοριάς έχει παρών αλλά και μέλλον, την καλύτερη θέση κατέκτησε ο Μοσχάκης Δημήτριος καθώς πήρε την 13η θέση στους παμπαίδες. Τα υπόλοιπα παιδία έκαναν αξιόλογες εμφανίσεις κατακτώντας καλές θέσεις στις κατηγορίες τους.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτήν την φορά είναι για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς το Σάββατο 2/12/2017 στην Θεσσαλονίκη με τα προκριματικά του πανελλήνιου ατομικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οι φωτογραφίες είναι του Βασίλη Καραουλάνη

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button