Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Cheesecake με κατίκι Δομοκού, δύοσμο και φράουλες από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα

Cheesecake με κατίκι Δομοκού, δύοσμο και φράουλες από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

Για την βάση

  • 1 Πακέτο 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
  • 60γρ. Βούτυρο

Για την κρέμα

  • 500γρ. Κατίκι Δομοκού
  • 500γρ. Κρέμα γάλακτος 35%
  • 60γρ. Ζάχαρη άχνη

Για τον πουρέ φράουλας

  • 250γρ.Φράουλες ώριμες
  • 40γρ. Άχνη ζάχαρη
  • 6 Φύλλα ζελατίνης
  • 4 Φύλλα δυόσμου
  • 5ml Χυμό λεμόνι

Διαβάστε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button