Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η δράση πρόληψης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού η δράση πρόληψης στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς σε συνεργασία με την Υπηρεσία Οικογενειακού προγραμματισμού.

Τα μέλη της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορα θέματα σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, του τραχήλου της μήτρας αλλά και του προστάτη. Κατά την διάρκεια της προγράμματος από τους ομιλητές τονίστηκε η ανάγκη της πρόληψης των ανωτέρω παθήσεων δίνοντας έμφαση σε τεχνικές αυτοεξέτασης αλλά και προληπτικών εμβολιασμών.

Μετά το πέρας της δράσης πρόληψης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προβούν σε λήψη Test Pap, σε μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, του σακχάρου αλλά και της χοληστερίνης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ευχαρίστησαν θερμά τον κ. διοικητή του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού για την άψογη φιλοξενία αλλά και για την ενημέρωση από την Υπηρεσία Οικογενειακού Προγραμματισμού.

eaykas.gr

 

περισσότερα
Back to top button