Καστοριά

Μαθητές από την Κύπρο στον Μητροπολίτη Καστορίας (φωτογραφίες)

Μαθητές από το Λύκειο Αγίου Αντωνίου Λεμεσού επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Λυκείου τους με το 1ο Λύκειο Καστοριάς.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στο Επισκοπείο μαθητές των δύο Λυκείων και συζήτησε μαζί τους πολλά και διάφορα θέματα που του έθεσαν τα παιδιά. Απάντησε στις απορίες τους, έλυσε προβληματισμούς και τους μετέφερε λόγο ωφέλιμο και ενισχυτικό στον αγώνα τους.

Επίσης, τους μίλησε για την ιστορία του τόπου και της Μητροπόλεως Καστορίας και τους οδήγησε νοερά στα βυζαντινά μνημεία που βρίσκονται διάσπαρτα στην πόλη.

Τέλος, ευχαρίστησε τους Καθηγητές των μαθητών για τη χαρά που του έδωσαν και δώρισε σε όλους ως ευλογία ένα σταυρουδάκι και έναν φάκελο με εικόνες του πολιούχου Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού.

Episkepsi_Mathiton_Kypros001.jpgEpiskepsi_Mathiton_Kypros002.jpgEpiskepsi_Mathiton_Kypros003.jpgEpiskepsi_Mathiton_Kypros004.jpgEpiskepsi_Mathiton_Kypros005.jpgEpiskepsi_Mathiton_Kypros006.jpgEpiskepsi_Mathiton_Kypros007.jpgEpiskepsi_Mathiton_Kypros008.jpgEpiskepsi_Mathiton_Kypros009.jpg

 

 

 

περισσότερα
Back to top button