ΓούναΚαστοριάΚοζάνηΚόσμος

Δυναμική η παρουσία των Ελλήνων Γουνοποιών στην έκθεση “Modexpo 2017” στο Βουκουρέστι (φωτογραφίες)

 

Το δυναμικό παρών έδωσαν οι Έλληνες Γουνοποιοί στην Έκθεση Τουρισμού, Υφασμάτων, Έτοιμου Ενδύματος, Δερμάτινων και Γούνινων Ειδών Modexpo που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου 2017.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις υπό την ομπρέλα του Επιμελητήριου Κοζάνης, του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας “Ο Προφήτης Ηλίας” και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους εμπορικούς επισκέπτες.

Στην έκθεση συμμετείχαν πέντε γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας όπως επίσης και το Εκθετήριο Δημοπρατήριο Γούνας Καστοριάς (Ε.ΔΗ.ΚΑ).

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το Fashion Show που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Pullman Bucharest Word Center όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα εκλεκτά προϊόντα των επιχειρήσεων.

Οι εμπορικές πράξεις που σημειώθηκαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ποιότητα και την αίγλη της Ελληνικής Γούνας.

Ανάμεσα στους επισκέπτες ξεχώρισαν η Διευθύνουσα του Προξενικού Γραφείου του Βουκουρεστίου Σοφία Κανταρά, η σύζυγος του Πρέσβη της Παλαιστίνης και η Εμπορική Ακόλουθος της Πολωνικής Πρεσβείας, οι οποίες ενθουσιασμένες από τα προϊόντα προέβησαν σε αγορές διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις Ελληνικές Γούνες.

Επίσης στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γούνας Ρουμανίας Ντανιέλ Μαργκαρίτ, ο Εμπορικός Ακόλουθος Ιωάννης Μάρκου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κινέζων του Βουκουρεστίου.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης φανερά ικανοποιημένος δήλωσε πως  «Είναι πολύ σημαντικό να προωθούμε και να προβάλουμε την Ελληνική Γούνα σε όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή μας στην έκθεση Modexpo στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν εμπορικές πράξεις. Ελπίζω αυτά τα απτά αποτελέσματα να δώσουν ένα κίνητρο στους συναδέλφους μας, έτσι ώστε την επόμενη χρόνια η συμμετοχή των γουνοποιητικών  επιχειρήσεων να είναι ακόμα μεγαλύτερη».

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button