Γρεβενά

Πρώην υπάλληλος του super market Γρηγοριάδης συνελήφθη για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου στο κατάστημα των Γρεβενών

Πρώην υπάλληλος του super market Γρηγοριάδης ήταν αυτός που το περασμένο Σάββατο το βράδυ διέρρηξε το super market και έκλεψε το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 6.500€.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrevenaMedia οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών υποψιάστηκαν αμέσως ότι η διάρρηξη και η κλοπή έγινε από άτομο το οποίο προφανώς γνώριζε πολύ καλά το χώρο της επιχείρησης.

Έτσι εξ αρχής οι έρευνες στράφηκαν στον κύκλο των πρώην εργαζομένων της επιχείρησης με αποτέλεσμα χθες να συλληφθεί ο δράστης.

 grevenamedia.gr

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη χθες (21-11-2017) το μεσημέρι στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής  Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Γρεβενών, ένας 37χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων εντοπίστηκε στα Γρεβενά ο 37χρονος και συνελήφθη, γιατί όπως προέκυψε προχθές  (20-11-2017) πρωινές ώρες αφαίρεσε από κατάστημα super market στα Γρεβενά -1- μεταλλικό κυτίο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 6.423,44 ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ  το οποίο και αποδόθηκε στην υπεύθυνη του καταστήματος super market.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

 

 

περισσότερα
Back to top button