Ελλάδα

Ο Γ. Μπουτάρης για τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη: “Βρωμάει όλη η πόλη τσίκνα από τα σουβλάκια”

Βρωμάει όλη η πόλη από τσίκνα, αυτό έχω αντιληφθεί ότι είναι η παράδοση την τελευταία δεκαετία, σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης 
Απάντηση στα πυρά της αντιπολίτευσης για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και τις εκδηλώσεις έδωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε αρχικά ότι η φετινή γιορτή έχει στόχο τα παιδιά, «για να ευχαριστηθούν», όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Πέρσι είχαμε κάνει επιτροπή και όλοι ενέκριναν ομόφωνα το σχεδιασμό του κ. Βέττα. Μετά εμφανίστηκαν από αντιπολίτευση και επιμελητήρια ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι. Κάθε χρόνο μας βρίζουν. Αυτό είναι λαϊκισμός. Αφού παραπονιέται να ντύσουμε και τον Αριστοτέλη, Άγιο Βασίλη να ησυχάσουμε. Δεν λέω ότι είμαστε επιτυχημένοι αλλά προσπαθήσαμε να φέρουμε καινούργιο αέρα στην πόλη», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης, κατηγορώντας παράλληλα τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σταύρο Καλαφάτη για έξαρση λαϊκισμού.
Απαντώντας στην αντιπολίτευση, ανέφερε πως παράδοση στη Θεσσαλονίκη είναι τα σουβλάκια. «Για τα Χριστούγεννα, στη Θεσσαλονίκη, παράδοση είναι τα σουβλάκια, ούτε το δέντρο. Βρωμάει όλη η πόλη από τσίκνα, αυτό έχω αντιληφθεί ότι είναι η παράδοση την τελευταία δεκαετία», σημείωσε. Επανέλαβε την πρότασή του «να στολίζει κάθε καταστηματάρχης». «Που είναι τα Επιμελητήρια που ενδιαφέρονται, η συνολική διάθεση του Έλληνα;» διερωτήθηκε.

 voria.gr 

 

 

περισσότερα
Back to top button