Καστοριά

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας για όσους “θίχτηκαν” με την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσοποταμίας ιδρύθηκε το 1999 με 50 εγγεγραμμένα μέλη και σήμερα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 300 μέλη. Κάποιοι από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου είναι η δραστηριοποίηση των μελών και των συγχωριανών μας, η ανάπτυξη πνεύματος και αλληλεγγύης , η άνοδος και αναβίωση των εθίμων του τόπου μας και η οργάνωση ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων.
Για όλους τους παραπάνω σκοπούς ο Σύλλογος μας τα τελευταία δέκα χρόνια έχει δημιουργήσει μια αξιόλογη θεατρική ομάδα καθώς επίσης και χορωδία . Λαμβάνει μέρος σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου και προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του όπου και όποτε του ζητηθεί.
Η θεατρική ομάδα τους Συλλόγου μας αποφάσισε φέτος να ανεβάσει την Θεατρική Παράσταση “HOW THE GRINCH STOLE CHRISTMAS “ και θα την παρουσιάσει για τα σχολεία του τόπου μας την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:00πμ και για τους πολίτες της Καστοριάς το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού . Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ/ άτομο και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Επίσης η Θεατρική μας ομάδα θα παρουσιάσει την παραπάνω παράσταση την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:30μμ στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να αναδείξουμε την δουλειά μας και έξω από τα σύνορα της Καστοριάς,.


Η ομάδα μας αποτελείται από μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας ηλικίας από 20 μέχρι και 70 ετών. Τριάντα κυρίες του Συλλόγου αφιερώνουν χρόνο κέφι και πολύ μεράκι και αφιλοκερδώς δίνουν την ψυχή τους για να παρουσιάσουν ένα αξιόλογο αποτέλεσμα και παράλληλα προσφέρουν τα έσοδα σε άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και για να απαντήσουμε στα τυχών κακεντρεχή σχόλια κάποιων συντοπιτών μας που δεν μπήκαν στο κόπο να διαβάσουν ολόκληρη την ανακοίνωση για την εκδρομή που διοργανώνει ο Σύλλογος μας στην Θεσσαλονίκη η οποία κύριο σκοπό έχει την παρουσίαση την δουλειά μας καθώς και την ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης μας θέλαμε να επισημάνουμε κάποια βασικά σημεία.
Ο Σύλλογος Γυναικών Μεσοποταμίας ουδέποτε έχει ζητήσει δώρα για χορό – κοπή βασιλόπιτας από καταστήματα της Καστοριάς. Παρόλα αυτά έχει ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό για τις ανάγκες της παράστασης σε καταστήματα εξολοκλήρου της πόλης μας .
Βοήθεια πολύ αξιόλογη μας έχουν προσφέρει όλα τα καταστήματα της Μεσοποταμίας με πολύ αγάπη γιατί γνωρίζουν το έργο και κυρίως την φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας για όλη αυτή την στήριξη.
Κλείνοντας θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλους εσάς που «θιχτήκατε» από την δράση και πρωτοβουλία του Συλλόγου μας να έρθετε στο πολιτιστικό κέντρο του Άργους Ορεστικού το Σάββατο 16/12/2017 στις 19:00μμ και να παρακολουθήσετε την παράσταση που με τόση αγάπη ετοιμάζουμε με σκοπό να βοηθήσουμε ανθρώπους του τόπου μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού
Συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button