ΑθλητικάΚόσμος

Σκάνδαλο FIFA: Αυτοκτόνησε πρώην παράγοντας της ομοσπονδίας της Αργεντινής

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο πρώην παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της ΑργεντινήςΧόρχε Ντελόν, τ’ όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και ήταν μεταξύ των κατηγορούμενων για το σκάνδαλο δωροδοκιών της FIFA. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Ντελόν αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου.

Μεταξύ των 42 κατηγορούμενων για ύποπτες συναλλαγές ήταν και το πρώην στέλεχος της ομοσπονδίας της Αργεντινής, που συμμετείχε στο πρόγραμμα «Futbol para Todos» (σ.σ. ποδόσφαιρο για όλους) της FIFA, o οποίος χθες έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας σε ράγες τρένου στο Μπουένος Άιρες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η οποία στηρίζεται στην κατάθεση του οδηγού του τρένου, ο 52χρονος έπεσε στις ράγες, προτού προλάβει ο οδηγός να πατήσει το φρένο έκτακτης ανάγκης.

Η αυτοκτονία του Ντελόν ήρθε λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πρώην διευθύνοντα συμβούλου του τηλεοπτικού δικτύου «Torneos y Competencias»Αλεχάντρο Μπουρσάκο ο οποίος αποκάλυψε πως ο πρώην παράγοντας είχε εισπράξει μεγάλα ποσά προκειμένου να αναθέσει σε συγκεκριμένα κανάλια τα τηλεοπτικά δικαιώματα κορυφαίων διοργανώσεων.

ΑΠΕ

περισσότερα
Back to top button