ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Οι βραβεύσεις στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου (φωτογραφίες)

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου διοργάνωσε τον ετήσιο χορό και παράλληλα βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν το 2017

Στον πίνακα μεταλλίων, σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου κατέκτησε την 8η θέση από 33 σωματεία με 1 Χρυσό 3 αργυρά 2 Χάλκινα

Στην Βαθμολογία την 5η θέση με 36 Βαθμούς .

Στην κατηγορία της ανάπτυξης  την Πρώτη θέση μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς με 4 Χρυσά και 2 Αργυρά μετάλλια.

Παρακάτω, μετά τις φωτογραφίες δείτε αναλυτικά ποιοι βραβεύθηκαν και τις επιτυχίες τους

Τιμήθηκαν οι παρακάτω  αθλητές & αθλήτριες για τις για τις επιτυχίες που κατάκτησαν μέσα στο 2017.

Απονομές:

Απονέμεται στον προπονητή Τσαλούχο Ιωάννη για τις επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου μέσα στο 2017 .

Απονέμεται στον Καλεμάνη Βασίλειο για την προσφορά του στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου απο 1994 έως και σήμερα

Απονέμεται στον Κοκκινίδη Ηλία για την κατάκτηση της 8ης παγκόσμιας θέσης στην τετράκωπο άνεφ στο παγκόσμιος πρωτάθλημα εφήβων στο τρακάι της Λιθουανίας και το Χρυσό μετάλλιο στην τετράκωπο και το Χάλκινο μετάλλιο στην οκτάκωπο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Απονέμεται στον Στεργιάκα Χρήστο για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Διπλό σκίφ νέων ανδρών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και το Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκίφ εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Απονέμεται στον αθλητή Στεργιάκα Χρήστο για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Σκίφ Εφήβων , Αργυρού  μεταλλίου στο Διπλό Σκίφ Εφήβων και του Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο  Εφήβων του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον αθλητή Κοκκινίδη Ηλία για την Κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο Διπλό Σκίφ Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην τετράκωπο ελαφρών βαρών Ανδρών του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον αθλητή Λαμπαδάριο Πέτρο για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην τετράκωπο ελαφρών βαρών Ανδρών του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον Καραϊσκο Θεόδωρο για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην τετράκωπο ελαφρών βαρών Ανδρών του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον αθλητή  Τσιτσιμίδη Αναστάσιο για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο Εφήβων του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον αθλητή  Ουρούτσι  Κωνασταντίνος  για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο Εφήβων του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον αθλητή Λαμπαδάριο Βασίλη για την  κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στην τετράκωπο ελαφρών βαρών Ανδρών του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον αθλητή Παπαδόπουλο Νικόλαο για την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο  Εφήβων του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον αθλητή Κορτσελίδη  Νικόλαο για την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο  Εφήβων του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στην αθλήτρια Παπαδοπούλου Αικατερίνη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο γυναικών του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στην  αθλήτρια  Τσακίρη  Μαρία  για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο γυναικών του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στην αθλήτρια Πετκανά Ευαγγελία  για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο γυναικών του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στην αθλήτρια Τσιόλα Σοφία  για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο γυναικών του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στον αθλητή  Βελλίδη Κωνσταντίνο για την κατάκτηση του του Αργυρού μεταλλίου στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου Εφήβων , Χάλκινου μεταλλίου στην οκτάκωπο Εφήβων του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στην  αθλήτρια Νικολαϊδου Αλίκη για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Σκίφ αρχαρίων κορασίδων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στην αθλήτρια  Χριστοπούλου Χριστίνα  για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Σκίφ αρχαρίων κορασίδων 12 ετών  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στην αθλήτρια  Ρούδη Γεωργία   για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Διπλό  Σκίφ αρχαρίων κορασίδων 12 ετών  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  .

Απονέμεται στην  αθλήτρια Κατσανέβα Αικατερίνη   για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Διπλό  Σκίφ αρχαρίων κορασίδων 12 ετών  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Απονέμεται στον αθλητή Κυριάζο Κωνσταντίνο για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Διπλό Σκίφ παίδων αρχαρίων του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Απονέμεται στον αθλητή Βελλίδη Κωνσταντίνο για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Διπλό Σκίφ παίδων αρχαρίων του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Απονέμεται στον αθλητή Δάσκαλο Χρήστο  για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο τετραπλό  Σκίφ παίδων αρχαρίων του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Απονέμεται στον αθλητή Λουκόπουλο Κλέαρχο   για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο τετραπλό  Σκίφ παίδων αρχαρίων του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Απονέμεται στον αθλητή Μπουρνούτο Χρήστο    για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο τετραπλό  Σκίφ παίδων αρχαρίων του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Απονέμεται στον αθλητή Γεωργίου Λάζαρου    για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο τετραπλό  Σκίφ παίδων αρχαρίων του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Απονέμεται στην Αθλήτρια Ζυμπίδου Ραφαηλία για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο τετραπλό Σκίφ κορασίδων αρχαρίων του πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Απονέμεται στην Αθλήτρια Μπάτζιου Παναγιώτα για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο τετραπλό Σκίφ κορασίδων αρχαρίων του πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Απονέμεται στην Αθλήτρια Σαββουλίδου Αρετή  για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο τετραπλό Σκίφ κορασίδων αρχαρίων του πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Απονέμεται στην Αθλήτρια Σαπουντζή Δάφνη για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο τετραπλό Σκίφ κορασίδων αρχαρίων του πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

περισσότερα
Back to top button