Καστοριά

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι των Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς (αναλυτικό ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Ο κ. Αγγελής απηύθυνε έκκληση να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις εργασίες τους

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν  την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι του 1ου Βρεφικού Σταθμού Καστοριάς, καθώς εδώ και πέντε μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

 Οι γονείς των μαθητών των βρεφικών σταθμών, θέλοντας να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στο Δημαρχείο Καστοριάς, αλλά και συνάντηση με το Δήμαρχο Ανέστη Αγγελή.

Της Χρύσας Κοσμίδου

«Κάνω έκκληση προς τους εργαζομένους να επιστρέψουν στις εργασίες τους, γιατί έχουν να κάνουν με παιδιά και βρέφη. Ο Δήμος σε κάθε περίπτωση προσπαθεί να συντονίσει όλες τις απαραίτητες διεργασίες, ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Το πιστεύω πως ο κάθε εργαζόμενος θα πρέπει να πληρώνεται στην ώρα του», ήταν τα λόγια του κ. Αγγελή αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τους γονείς των μαθητών.

Επεσήμανε δε, πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε όχι από την πλειοψηφία των εργαζομένων, αλλά από συγκεκριμένους «γεγονός το οποίο σεβόμαστε φυσικά. Τους καλώ να επιστρέψουν και να υπενθυμίσω για ακόμη μια φορά πως δεν είναι μισθοδοσία του Δήμου, αλλά η καταβολή των μισθών πραγματοποιείται μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ το οποίο ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία από κεντρικό επίπεδο».

Τις πταίει;

Ο Δήμαρχος δήλωσε  πως…

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες στο orizontespress.gr

 

περισσότερα
Back to top button