Κοζάνη

Θηλυκή συμμορία ρήμαξε τα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη

Η υπάλληλος κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστιδες ηλικίας 23, 28 και 32 χρόνων, και το σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο

Την… πλεονεξία τους πλήρωσαν οι τρεις νεαρές Ελληνίδες που είχαν ρημάξει μέσα σε ένα πρωινό τουλάχιστον τέσσερα σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης! Η δεύτερη απόπειρά τους να κλέψουν προϊόντα από το ίδιο κατάστημα, έγινε αντιληπτή από μια εργαζόμενη.

Η υπάλληλος κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστιδες ηλικίας 23, 28 και 32 χρόνων, και το σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν διάφορα προϊόντα τα οποία και κατασχέθηκαν και οι τρεις νεαρές προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχαν ξαφρίσει άλλα τρία σούπερ μάρκετ!

Μέρος των κλεμμένων προϊόντων αποδόθηκε σε υπεύθυνους των καταστημάτων, ενώ  ερευνάται αν οι τρεις γυναίκες έχουν «χτυπήσει» και άλλα μαγαζιά και αν στη συμμορία μετέχουν και άλλες συνεργοί τους. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

protothema.gr

περισσότερα
Back to top button