ΚαστοριάΠρόσωπα

Η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε τίμησε τον Γρηγόριο Τσάμη (φωτο)

Στην Επιβράβευση   του συμπολίτης μας ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΣΑΜΗ ο οποίος διετέλεσε από το 1987 έως το 2003 πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Καστοριάς, για τις θέσεις και τις προτάσεις που έκανε η ΟΒΕΕ Καστοριάς για την εδραίωση και πορεία της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. προχώρησε η  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η εκδήλωση της απονομής που έλαβε χώρα στις 4 Νοεμβρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου NOVOTEL στην Αθήνα, συνεπάγεται  με την   ουσιαστική προσφορά του κ Τσάμη του γνωστού ξενοδόχου  συμπολίτη μας  στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πρόκειται για μια πραγματικά  αναγνώριση για  τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι Δ/σεις εκείνης της εποχής με πρόεδρο τον Γρηγόριο Τσάμη και ήρθε η ώρα της επιβράβευσης.

Ο κ. Γρηγόρης Τσάμης τόνισε ότι «με την σημερινή απονομή, αναγνωρίσθηκε ένας μεγάλος αγώνας της ΟΕΒΕ Καστοριάς, γιατί η ομοσπονδία μας ήταν πάντα ΠΑΡΟΥΣΑ, υπήρξαμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, είχαμε προτάσεις και θέσεις για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα Επαγγελματικά Μέλη μας, γι΄ αυτό και η ΓΣΕΒΕΕ ήταν πάντα μαζί μας. Αυτά που σημάδεψαν την επιτυχία μας ήταν οι προτάσεις μας για την ίδρυση του πολυιατρείου του ΤΕΒΕ, την έγγραφη πρόταση μας στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης για την κατάργηση της ποινικοποίησης των επαγγελματιών για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, η πρόταση μας για την ένταξη των γουνεργατών στα εποχικά επαγγέλματα, ζητήσαμε και αποκτήσαμε ιδιόκτητα γραφεία για το ΤΕΒΕ. Με δική μας πρωτοβουλία πραγματοποιήσαμε τέσσερις συσκέψεις με τις μείζονες Διοικητικές περιφέρειες των ομοσπονδιών Καστοριάς, Κοζάνης, Ναούσης, Γιαννιτσών, Κατερίνης και συνυπογράψαμε κοινά ψηφίσματα αξιολογώντας τα προβλήματα των περιοχών μας και πολλά άλλα».

Εκείνο που τονίσθηκε ιδιαιτέρως από τον κ Γ. Τσάμη στον Πρόεδρο της ΓΕΣΕΒΕΕ ήταν ότι η τιμητική διάκριση εν ζωή είναι διπλή χαρά για όλους και πολύ περισσότερο για το τιμώμενο πρόσωπο, δηλώνοντας τα εξής: «Στο πρόσωπο μου κύριε Πρόεδρε τιμάτε τον υγιή και δραστήριο συνδικαλισμό της περιφέρειας και ιδιαίτερα της Δυτικής Μακεδονίας. Ευχώμενος καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο, που γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που μαστίζει την εμπορική και βιοτεχνική τάξη της χώρας μας».

kastoria365.gr

 

περισσότερα
Back to top button