Καστοριά

Τράβηξε όλα τα φώτα το οικόπεδο “φιλέτο” (του ΔώραΘέτη)

Νέος κύκλος συζητήσεων άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα στον Δήμο Καστοριάς ως αποτέλεσμα των ερωτήσεων-τοποθετήσεων που έγιναν από συμβούλους της μειοψηφίας προς τον δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους κατά την διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, κάπως ξαφνικά και απρόσμενα, ο Νίκος Βασιλειάδης, σε μια από τις λίγες παρουσίες του σε Δημοτικά Συμβούλια, απηύθυνε ερώτημα προς τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή σχετικά με την πορεία παραχώρησης οικοπέδου του Δήμου προς την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς με σκοπό την ανέγερση νέου Μεγαλοπρεπούς Ναού προς τιμή του Πολιούχου της  πόλης μας Αγίου Μηνά. Ο κ. Αγγελής θέλησε να αποφύγει το θέμα και να το αναβάλλει για κάποια μελλοντική συζήτηση. Παρ όλα αυτά όμως, η σπίθα είχε, (τυχαία άραγε;), ανάψει και δεν άργησε να εξελιχθεί σε, μικρής κλίμακας για την ώρα ίσως, πυρκαγιά ερωτημάτων και αντιδράσεων.

Το θέμα, με όσες πληροφορίες γνωρίζουμε μέχρι τώρα εγείρει δυο σημαντικά ερωτήματα: το ένα έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και το δεύτερο με την πολιτική αξιοποίησης δημοτικής περιουσίας.

Καταρχήν, τα όσα ακούστηκαν και διέρρευσαν για μυστικές επαφές και συμφωνία των κ. Αγγελή, Χατζησυμεωνίδη και Βασιλειάδη για την παραχώρηση του οικοπέδου απογυμνώνουν τελείως τους τρεις άντρες και πρωτίστως τον κ. Δήμαρχο για τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας τους.  Μια άκρως υποτιμητική συμπεριφορά προς το…

Διαβάστε τη συνέχεια στο kastoria365.gr

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button