Καστοριά

Λάζαρος Ζήσης: Oι βρεφικοί σταθμοί είναι ελλειματικοί κατά 200.000 € τον χρόνο – Περιμένουμε χρήματα (ρεπορτάζ)

Παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες οι εργαζόμενοι των δύο βρεφικών σταθμών του Δήμου Καστοριάς

Διαμαρτυρία απέστειλαν οι εργαζόμενοι των δύο βρεφικών σταθμών του Δήμου Καστοριάς προς την Κοινωφελή Επιχείρηση “Ορεστειάς” όπου εκφράζουν την αντίδραση τους καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες.
Στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης “Ορεστειάς” κ. Λάζαρος Ζήσης παραδέχτηκε ότι γνωρίζει το πρόβλημα της επιχείρησης υποστήριξε ωστόσο ότι οι βρεφικοί σταθμοί είναι ελλειματικοί κατά 200.000 τον χρόνο για αυτό, όπως είπε, η επιχείρηση η οποία ανήκει στον οργανισμό ΕΕΤΑΑ απευθύνεται στο δήμο Καστοριάς για να την επιχορηγήσει. Ο δήμος Καστοριάς μάλιστα έδωσε στην αρχή της χρονιάς 50 .000 ευρώ, όμως λόγω των οικονομικών συγκυρίων δεν έχει χρήματα .

Ο κ. Ζήσης πάντως διευκρίνισε ότι οι εργαζόμενοι έχουν τρεις μήνες απλήρωτοι διότι οι μισθοί του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου δεν έχουν ακόμη αναρτηθεί από την ΕΕΤΑΑ. Μάλιστα την δεδομένη χρονική στιγμή η επιχείρηση καταβάλει προσπάθειες ώστε τον Νοέμβριο να πάρει από την ΕΕΤΑΑΑ ένα ποσό για να πληρώσει τους μισθούς. «Η επιχείρηση δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει περιμένουμε από την ΕΕΤΑΑ »

kastoria365.gr

 

περισσότερα
Back to top button