ΑθλητικάΚαστοριάΠαλαιά ΚαστοριάΠρόσωπα

Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος ιδιοκτήτης του θρυλικού “Snoopy” στη Μητροπόλεως

Όλη η Καστοριά έχει φάει τουλάχιστον μια φορά χάμπουργκερ από τον κ.Κώστα τον γρήγορο όπως άρεσε στον κόσμο να τον αποκαλεί.

O  Κώστας Πρέντζας είχε ανοίξει το χαμπουργκεράδικο  “Snoopy” τη δεκαετία του 80′ και το λειτούργησε για πάνω από δέκα χρόνια αφήνοντας το δικό του στίγμα στην ιστορία της οδού Μητροπόλεως.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η καθημερινή εφημερίδα Μαγνησίας Tαχυδρόμος αναφέρει:

Βαρύ πένθος στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει ο θάνατος του Κωνσταντίνου Πρέντζα από την Αγριά, γνωστού ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην περιοχή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Θησέα Αγριάς, σε ηλικία 66 χρόνων. Ο εκλιπών, γέννημα θρέμμα της Αγριάς, έχασε τη μάχη με τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο και άφησε την τελευταία του πνοή χθες σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους. Ο Κωνσταντίνος Πρέντζας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και πολύ γνωστός στους αθλητικούς κύκλους. Από το 1967 μέχρι και το 1976 αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής στον Θησέα Αγριάς, τον οποίο επίσης υπηρέτησε ως παράγοντας την τριετία 1990-1993.

Χθες, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Θησέα Αγριάς, Δημήτρης Αλιάτης, δήλωσε συντετριμμένος για την απώλεια του Κωνσταντίνου Πρέντζα και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του. «Δυστυχώς χάθηκε ένας πολύ καλός φίλος, ένας άνθρωπος που αγαπούσε τον Θησέα Αγριάς τον οποίο υπηρέτησε με αγάπη και αυταπάρνηση τόσο ως αθλητής όσο και ως παράγοντας. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλιάτης.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Πρέντζα εγινε σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγριά.

taxydromos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το χαμπουργκεράδικο της Μητροπόλεως 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button