Καστοριά

Ενημέρωση του Δήμου Καστοριάς για τους ημιβυθιζόμενους κάδους

Σας ενημερώνουμε ότι, όλοι οι ημιβυθιζόμενοι κάδοι διαθέτουν σύστημα απορρόφησης οσμών και είναι τριπλάσιοι σε χωρητικότητα από τους κοινούς κάδους, συντελώντας στην διατήρηση της καθαριότητας του περιβάλλοντος χώρου.

Δεν επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων μπροστά από τους ημιβυθιζόμενους κάδους, γιατί παρεμποδίζονται οι εργασίες αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς και η σφράγιση αυτών με ταινίες.

Επίσης οι δημότες δεν επιτρέπεται να τοποθετούν χάρτινες συσκευασίες στο εσωτερικό των ημιβυθιζόμενων κάδων. Παρακαλούνται να φροντίζουν για την ανακύκλωση αυτών.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό ή αίτημα μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου. (τηλ. επικοινωνίας 2467081318)

Με εκτίμηση.

Μαλαματή Αντωνίου

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου

 

 

 

περισσότερα

One Comment

  1. Είναι η πρώτη φορά που πληροφορούμαι για την ύπαρξη των ημιβυθιζόμενων κάδων αποκομιδής των σκουπιδιών. Πιστεύω να αναβαθμισθεί κατά πολύ η ποιότητα ζωης των κατοίκων. Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες των εχόντων την ευθύνη στον εν λόγω τομεα δικαίως αξίζουν τα χειροκροτήματά μας και τα συγγχαρητήριά μας. Ευχαριστώ.
    Με τιμή
    Ελασσόνα 23.10.2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button