Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ η σημερινή εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής βρίσκεται σήμερα στην Καστοριά. Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του το Πεδίο Βολής Άργους Ορεστικού όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί “εκπαίδευση βολών SB σε κατοικημένες περιοχές” με πραγματικά πυρά, από τους εθνοφύλακες των Τ.Ε Καστοριάς Τ.Ε Νεστορίου”.

Ο κ. Στεφανής παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ και ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, όπου διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά η τεράστια δυναμική του θεσμού της Εθνοφυλακής, καθώς και το εξαιρετικά ποιοτικό προσωπικό που τη στελεχώνει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Εθνοφυλακή είναι στις προτεραιότητες τόσο της πολιτικής, όσο και της στρατιωτικής ηγεσία και με μια σειρά νομοσχεδίων προβλέπεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος της και η εκπαίδευση των εθνοφυλάκων. Μάλιστα το 2017 είναι “Έτος  Εθνοφυλακής και Εφεδρείας”

Ήδη την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ παρουσίαση προτάσεων αναβάθμισης του εξοπλισμού των Εθνοφυλάκων (δείτε φωτογραφίες παρακάτω). Η πραγματικά εντυπωσιακή παρουσίαση ανέδειξε, για μία ακόμη φορά, την τεράστια δυναμική του θεσμού της Εθνοφυλακής, καθώς και το εξαιρετικά ποιοτικό προσωπικό που τη στελεχώνει.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Αναβάθμιση του Εξοπλισμού των Εθνοφυλάκων, όπου Διοικήσεις και Εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Καλπακίου, Κομοτηνής και Χανίων παρουσίασαν καινοτόμες προτάσεις στην κατεύθυνση της βελτίωσης του ατομικού οπλισμού, του ιματισμού και της εξάρτησης.

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button