Καστοριά

Ελεγχόμενη η διαρροή των ονομάτων από τη ΝΔ – Τα λάθη που βολεύουν (Του ΔώραΘέτη)

«Η διαρροή, ονομάτων υποψηφίων βουλευτών για την τοπική ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μόνο τυχαία δεν ήταν και ούτε ξάφνιασαν τα ονόματα, ειδικά της κ. Κανδύλη, αφού έχει επιστρατευτεί ένας ολόκληρος μηχανισμός από φίλους στο facebook και τοπικά blogspot μέχρι όργανα και διαφημίσεις του κόμματος για να «σπάσει» ο πάγος και να την μάθει ο λαός της Καστοριάς.

  Πέρα όμως από αυτά το θέμα στην Καστοριά απέκτησε αμέσως έντονο ενδιαφέρον αφού με την ανακοίνωση των ονομάτων της κ. Κανδύλη και του κ  Τσιφλικιώτη δεν άργησαν να φανούν και οι πρώτες αντιδράσεις. Αντιδράσεις χαλαρότητας συνοδευόμενης με αστειάκια, μπηχτές και υπονοούμενα τόσο για το παρελθόν των νέων ονομάτων, την προγενέστερη κομματική τους ταυτότητα αλλά και την σχέση -απουσία απο τα κοινά του του κόμματος. Αντιδράσεις σοβαρότητας και ψυχρότητας, με αρχή το ποιόν και την ιστορία των νέων ονομάτων και κατάληξη στην οργάνωση του κόμματος και φυσικά στην πολιτική και τακτική των νυν βουλευτών, με την δυσαρέσκεια, οργή και απογοήτευση να περισσεύουν.

Όσοι λοιπόν αποκωδικοποιούν τις κινήσεις, διαισθάνονται τον εμπνευστή τέτοιων κινήσεων καθώς και τον σκοπό του .Πολλά ωστόσο είναι τα ερωτήματα που θα περιμένουμε να απαντηθούν στο μέλλον, αλλά είναι διάχυτη η απογοήτευση των περισσοτέρων και φυσικά η έλλειψη συσπείρωσης στα κομματικά στελέχη και υποψηφίους. Με τέτοια λάθη σίγουρα ζημιώνεται το κόμμα και ο απλός στρατευμένος Νέο Δημοκράτης… κάποιοι άλλοι όμως κάτι κερδίζουν, και δεν είναι λίγοι ούτε λίγα.

 kastoria365.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button