Καστοριά

Όταν ο παλαιοκομματισμός προσπαθεί να φάει το νέο (του Θεόδωρου Γκαλίτσα)


Με την εκλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος, πολλά έχουν αλλάξει.
Μπαίνει σε τάξη το κόμμα και τα οικονομικά του.
Προσπαθεί να αποβάλλει το παλαιό και να φέρει το νέο στο προσκήνιο.
Έκανε κάλεσμα και ανοίγει το κόμμα σε όλη την κοινωνία και όσους θέλουν να προσφέρουν και να αγωνιστούν μαζί του για μια καλύτερη Ελλάδα!
Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!
Έδωσε βήμα και λόγο σε όλους και κάλεσε όλους να συμμετέχουν στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών.
Μια καθαρή, σύγχρονη και ανοιχτεί διαδικασία για όλους, χωρίς περιορισμούς και παροπίδες. Μια διαδικασία που όλοι αξιολογούνται και κρίνονται.
Μια διαδικασία που επέτρεψε σε όλους να πλησιάσουν το κόμμα ασχέτως αν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά, ασχέτως επαγγέλματος και κοινωνικής τάξης, απο όλο το δημοκρατικό πολιτικό τόξο και το κυριότερο μακριά από πολιτικά τζάκια και οικογένειες.
Το παλαιό όμως καλά κρατεί μάχεται και αντιμάχεται! Προσπαθεί να κρατηθεί ακόμα στο προσκήνιο για να μην χάσει την παλιά του αίγλη!
Να μην χάσει όλα αυτά για τα οποία ο ελληνικός λαός τιμώρησε την Νέα Δημοκρατία και την έστειλε στην αξιωματική αντιπολίτευση!
Όλοι όσοι λοιπόν έχουν θέματα με τις διαδικασίες που έχει ορίσει αυστηρά και ρητά ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης και το κάλεσμα του για το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας προς όλους, ας απευθυνθούν στα όργανα του κόμματος για να πάρουν τις απαντήσεις τους και να μην βγαίνουν αριστερά και δεξιά να πετούν τα παραπονάκια τους.

Θεόδωρος Γκαλίτσας

 

περισσότερα
Back to top button