Κόσμος

Με τα νέα ακουστικά της Google μιλάτε 40 γλώσσες (βίντεο)

Μαζί με τα νέα κινητά τηλέφωνα Pixel 2 η Google ανακοίνωσε και ένα επαναστατικό ζευγάρι ακουστικών. Τα Pixel Buds είναι ασύρματα ακουστικά που μπορούν να μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο 40 διαφορετικές γλώσσες χρησιμοποιώντας το Google Translate.

 Τα Google Pixel Buds συνδέονται με ένα Google Pixel ή κάποιο άλλο κινητό που χρησιμοποιεί Android και έχει τον ψηφιακό βοηθό της εταιρείας, Google Assistant. Η υπηρεσία μετάφρασης επιτρέπει στον χρήστη τόσο να ακούσει όσο και να μιλήσει σε άλλη γλώσσα.

Για να ακούσει κάποιος την μετάφραση το μόνο που έχει να κάνει είναι να κρατήσει το ακουστικό και να του επιτρέψει να μεταφράσει στην επιλεγμένη γλώσσα. Για να μιλήσει κάποιος μια άλλη γλώσσα χρειάζεται απλά να κρατήσει το ακουστικό και να πει για παράδειγμα «άφησε με να μιλήσω Ιταλικά». Έτσι ο χρήστης θα μιλάει στην γλώσσα του και το μικρόφωνο του τηλεφώνου θα μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο στα Ιταλικά.

Αν και η παρουσίαση ήταν εντυπωσιακή αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τέτοια δυνατότητα μέσω κινητού τηλεφώνου. Η Google δεσμεύεται ότι αυτή τη φορά η μετάφραση θα γίνεται γρηγορότερα και καλύτερα από ποτέ.

insider.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button