Ελλάδα

Με χειροκροτήματα ενθουσιασμού υποδέχθηκαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη στο εργοστάσιό του (φωτογραφίες – βίντεο)

Διαχυτικός πρόσχαρος, ευδιάθετος παρά την πολύμηνη ομηρεία του στα χέρια των απαγωγέων του . Αυτή ήταν η εικόνα του Μιχάλη Λεμπιδάκη σήμερα,  ο οποίος εξέπληξε τους πάντες τη στιγμή που εμφανίστηκε στην επιχείρηση του, ένα μόλις 24ώρο μετά την απελευθέρωση του.

Εργαζόμενοι και στελέχη, γνωρίζοντας θα πήγαινε στην επιχείρηση ο επιχειρηματίας, είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο, περιμένοντας τον μάλιστα πως και πως.

Μόλις τον αντίκρισαν ,ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές. Αγκαλιά, φιλιά και χαμόγελα κυριαρχούσαν ενώ από την πλευρά του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, δεν έλειπε το χιούμορ και τα πειράγματα προς εργαζόμενους και στελέχη.

Ενώ το χειροκρότημα έγινε πιο έντονο όταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης σε ερώτηση δημοσιογράφων, τόνισε : Αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι απολυτά υγιής ψυχικά και σωματικά και το πρώτο πράγμα που  ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου”, ήταν η πρώτη δήλωση του επιχειρηματία, στρεφόμενος στους δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς επίσης για την πιο δύσκολη φάση στην διάρκεια της 6μηνης ομηρειας του φαίνεται να απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό…».

Ακολούθως ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε χώρους της εταιρείας κάνοντας μία στάση στο χώρο που βρίσκονται τα σκυλιά της επιχείρησης

Τη μέρα σήμερα για τα «Πλαστικά Κρήτης» θα τη θυμούνται όλοι βαθιά  χαραγμένη στη μνήμη τους καθώς και εκείνοι από την πλευρά τους για μισό χρόνο ,ζούσαν με την αγωνία και ήλπιζαν να καταφέρει να βγει ζωντανός ο εργοδότης τους , όπως και τελικά έγινε.

 

 

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά και το πρώτο πράγμα που  ήθελα σήμερα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου”, ήταν η πρώτη δήλωση του επιχειρηματία, στρέφοντας το βλέμμα του προς του τους δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς επίσης για την πιο δύσκολη φάση στην διάρκεια της 6μηνης ομηρειας του φαίνεται να απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό…».

«Νιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρία των έξι μηνών. «Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία, που ξέρω ότι έδρασε με μεθοδικότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα. Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες». είπε ο επιχειρηματίας. 

Φωτογραφίες – Βίντεο : Νίκος Χαλκιαδάκης

neakriti.gr

 

περισσότερα
Back to top button