Ελλάδα

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ελεύθερος μετά από επέμβαση της αστυνομίας

– Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε επιχείρηση της αστυνομίας – Οι αστυνομικοί έκαναν επέμβαση στο κρησφύγετο των απαγωγέων – Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι πλέον ελεύθερος και καλά στην υγεία του – Οι αστυνομικοί έκαναν συλλήψεις κατά τη διάρκεια της επιχείρησης – Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – “Σκιά του εαυτού” του λένε για τον επιχειρηματία όσοι τον είδαν – Έξι μήνες μετά την απαγωγή το θρίλερ πήρε τέλος

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο επιχειρηματίας από την Κρήτη που είχε απαχθεί πριν από έξι μήνες είναι ελεύθερος.

Αυτή είναι η είδηση που έρχεται από την αστυνομία, η οποία έκανε έφοδο στο κρησφύγετο των απαγωγέων και απελευθέρωσε τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το κρησφύγετο των απαγωγέων, εισέβαλαν και απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης αν και είναι πολύ αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος είναι καλά στην υγεία του και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η επιχείρηση

Το κρησφύγετο των απαγωγέων ήταν στην στην παραλία Αρίνα στο Ρέθυμνο. Η επιχείρηση έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι αστυνομικοί προετοίμαζαν την επιχείρηση για ώρες. Ειδικό κλιμάκιο είχε φτάσει από την Αθήνα. 

Το κρησφύγετο ήταν σχετικά κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου. Το σημείο παλιά χρησιμοποιούνταν ως μάντρα αυτοκινήτων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός ήταν από την αρχή ο χώρος κράτησής του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και πέντε συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται ως απαγωγής του επιχειρηματία.

Το χρονικό της απαγωγής

Ήταν 30 Μαρτίου όταν οι απαγωγείς είχαν ακινητοποιήσει τον επιχειρηματία που κινούνταν με το αυτοκίνητό του.

Οι δράστες είχαν ζητήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για την απελευθέρωσή του. Από τότε οι απαγωγείς “έριξαν” πολλές φορές το ποσό που απαιτούσαν καθώς η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη αδυνατούσε να συγκεντρώσει το ποσό, λέγοντας ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια.

Στην τελευταία τους επικοινωνία οι δράστες είχαν ζητήσει 18 εκατομμύρια ευρώ.

newsit.gr

περισσότερα
Back to top button