Άργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριά

“Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα” ξανά στην Καστοριά με μαγειρικές, χορό και …Πυροσβεστική! (φωτογραφίες)

Η πολύ καλή εκπομπή “Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα” επιστρέφει με νέο επεισόδιο στην Καστοριά, αφιερωμένο στην γαστρονομία, παράδοση, πολιτισμό και ιστορία της Καστοριάς μας! Το επεισόδιο-αφιέρωμα στην Καστοριά θα προβληθεί σε πάνω από 20 περιφερειακά κανάλια και θα είναι το πρώτο της νέας σεζόν 2017-18!
Στη διάρκεια των γυρισμάτων που έγιναν στα μέσα του Σεπτέμβρη δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς το drone της εκπομπής μπλέχτηκε στα κλαδιά ενός δένδρου στη Νότια παραλία και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να κατέβει.
Οι προβολές του ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα, με το κανάλι TOP CHANNEL της Κοζάνης σήμερα Δευτέρα και το Σάββατο στις 8μμ,. Στο κανάλι Action 24 την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 17,00 (και μέσω OTE TV).
Στο κανάλι ATLAS TV Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 18,00.

Πρώτη μας εκπομπή για φέτος και όπως σχεδόν πριν τρία χρόνια, ποδαρικό κάνουμε σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας μας, την Καστοριά. Βεβαίως στην Καστόρια είχαμε φιλοξενηθεί τότε από την εξαιρετική μαγείρισσα και φίλη μας πλέον Κα Ευθαλία Ρουσκοπούλου και αυτή την φορά μας έκανε την τιμή να μας ξαναφιλοξενήσει και να μας δείξει την τέχνη της και όχι μόνο φυσικά. Το εστιατόριο της Κας Ευθαλίας είναι φυσικά το «Αθήρι» και βρίσκεται στους Αμπελόκηπους λίγο πιο έξω από την πόλη. Ένας πολύ ζεστός χώρος όπου βρίσκεις σπιτικές λιχουδιές σχεδόν όλες από τα χέρια της. Το πρώτο μας επεισόδιο στο όποιο θα διαπιστώσετε πολλές ουσιαστικές αλλαγές μπορείτε επίσης να δείτε. Καταπληκτικούς αστικούς παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Όρμος» στην θέση Παναγία «Μαυριώτισσα», την επίσκεψη μας στο «Σπήλαιο του Δράκου» όπως είναι γνωστό, την επίσκεψη μας στην εταιρεία γουναρικών «Μάρκο Βάρνη» και φυσικά το αφιέρωμα μας στην Βυζαντινή πόλη της Καστοριάς.
Μια υπέροχη περιπλάνηση στην Ιστορία, τις γεύσεις, και την παράδοση της Καστοριάς με υπέροχες εικόνες από την ευρύτερη περιοχή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Κα Ευθαλία Ρουσκοπούλου καθώς και τις Φωτεινή και Θεοδότα Ρουσκοπούλου για την υπέροχη φιλοξενία τους και τις νοστιμότατες συνταγές, Τον Πρόεδρο του συλλόγου «Όρμος» Καστοριάς Κο Μιχάλη Μπινιάκο, την χοροδιδάσκαλο Κα Ειρήνη Κονταρίου, όλο το χορευτικό τμήμα του συλλόγου για τους υπέροχους παραδοσιακούς χορούς, τους υπεύθυνους του Προϊστορικού λιμναίου οικισμού και του Σπηλαίου του Δράκου, την εταιρεία γουναρικών Marco Varni και τον Κο Χάρη Σιάπκα για την ξενάγηση, το ξενοδοχείο «Nimbus Guesthouse» για την φιλοξενία και τέλος το Πυροσβεστικό σώμα Καστοριάς και ιδιαίτερα τους Πυροσβέστες Γιώργο Χρήστου, Χρυσανθοπούλου Βάγια και Λεωνίδα Ζήση για την αμέριστη βοήθειά τους στα γυρίσματα . Καλή τηλεοπτική χρονιά και καλή σας θέαση.

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button