ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Ελένη Μάρκου: «Καιρός να δουν τι ποδόσφαιρο παίζουμε»

Αντίστροφα άρχισε να μετράει ο χρόνος για τα κορίτσια του Τασούλη. Την Τετάρτη 4/10,ώρα 5 μ.μ. στο γήπεδο της Τούμπας θα υποδεχθεί την Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) για την 1η φάση των ”32” του Womens Champions League.
Συμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωτνανή μετάδοση από την ΕΡΤ3.
Η Ελένη Μάρκου γεννημένη το 1995, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή είτε ως φορ είτε ως δεκάρι. Έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από το αμερικάνικο κολλεγιακό πρωτάθλημα(Monroe Community College),όπου αναδείχθηκε η καλύτερη παίχτρια για την σεζόν 2015-16.
Επίσης, αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών και έχει περάσει και από τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων.
Ελένη Μάρκου: ”Νιώθω πολύ ευχαριστημένη που η ομάδα μου έχει πετύχει ένα μεγάλο μέρος από τους στόχους της με 23 αήττητα παιχνίδια,έχουμε αποδείξει σε πολλούς που αμφέβαλλαν το ποιες είμαστε !!
Ελπίζω και εύχομαι ο επόμενος στόχος που είναι η πρόκριση στους 16 να επιτευχθεί διότι κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλο κατόρθωμα όχι μόνο για την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και για όλο το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο . Έχουμε προπονηθεί σκληρά και όπως πρέπει για να είμαστε έτοιμες για την ημέρα του αγώνα !
Θερμή παράκληση στον λαό του ΠΑΟΚ και σε όποιον είναι περίεργος να δει τι ποδόσφαιρο παίζουμε να βρίσκετε στο γήπεδο στις 4 του Οκτώβρη!”

 womensports.gr

περισσότερα
Back to top button