ΓούναΚαστοριάΚόσμος

Saga Furs: Σκληρός ανταγωνισμός και ανοδικές τιμές στη δημοπρασία Σεπτεμβρίου

Αισιοδοξία στην Αγορά: Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs, η οποία πραγματοποιήθηκε από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε σε πολύ έντονο τόνο. Η Saga Furs πούλησε 1.5 εκατομμύριο Saga® mink και 730.000 πιστοποιημένες αλεπούδες Saga® και Finnraccoon

.Στην δημοπρασία παρευρέθηκαν περισσότεροι των 500 αγοραστών, αριθμός ρεκόρ για τελευταία δημοπρασία της σεζόν, με πολύ καλή εκπροσώπηση από όλες τις αγορές και πλέον των 300 Κινέζων και των 60 Ρώσων αγοραστών.

Η προσφορά των μινκ, η οποία αποτελεί το κυρίως από breeders, χτυπημένα και καλοκαιρινά, πωλήθηκε 100% σε σταθερές και αυξανόμενες τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα Ευρωπαϊκά επίπεδα. ΣτηνδραστήριακαιγεμάτηαίθουσακυριάρχησεηΚίναμετηνισχυρή υποστήριξη της Ρωσίας, της Ελλάδας κα της Τουρκίας.

Στηνπώλησητωνbreeders, κυριάρχησανκυρίωςοιΚινέζοι, οιοποίοιήτανκατάπολύ οι δυνατότεροι αγοραστές της σεζόν. Επίσηςείναισημαντικόνατονίσουμετον πολύ δραστήριο ρόλο των Ρώσων αγοραστών και των σημαντικά αυξημένων αγορών τους.

Η προσφορά συνίστατο από την τυπική συλλογή των χτυπημένων, breedersκαι καλοκαιρινών, αλλά και μερικών κανονικής ποιότητας γουνοδερμάτων που προσφέρει η SagaFursστην δημοπρασία Σεπτεμβρίου. Η δυναμική στην αίθουσα απέδειξε την αισιοδοξία στην αγορά των μινκ, με την πώληση των γουνοδερμάτων σε ποσοστό 100% σε τιμές σταθερές και ανοδικές σε σύγκριση με τα πρόσφατα Ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών. Η Κίνα υπήρξε η κυρίαρχη αγορά με πολύ καλή υποστήριξη από την Ελλάδα.

Η προσφοράτων θηλυκών mink γουνοδερμάτων πωλήθηκε σε ποσοστό 100% σε τιμές σταθερές έως ελαφρά ανοδικές, συγκρινόμενες με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών. Η ζήτηση ήταν πολύ δυνατή, κυρίως για τα breeders, και η Κίνα συνέχισε να κυριαρχεί στις αγορές.

Αλεπούδες: Έντονος ανταγωνισμός και αυξημένες τιμές

Οι πωλήσεις αλεπούδων στην SagaFursέδειξαν έντονο ανταγωνισμό και αύξηση τιμών έως και 15% σε δολάρια ΗΠΑ σε σύγκριση με την δημοπρασία Ιουνίου, αντικατοπτρίζοντας την εμπιστοσύνη του κλάδου στις πιστοποιημένες συλλογές αλεπούς της SagaFurs.

Η δημοπράτηση των αλεπούδων πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ έντονο ανταγωνισμό, αυξημένες τιμές και 100% πωλήσεις.

Κάτω από πολύ σκληρό ανταγωνισμό και 100 % εκκαθάριση, πωλήθηκαν οι SilverFox με βασικούς αγοραστές από την Τουρκία και την Ρωσία και από τον κλάδο της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας μόδας.

Κατά τον ίδιο τρόπο αλλά με 10% αύξηση τιμών, πωλήθηκαν κατά 100% οι προσφερόμενες ποσότητες των Bluefox100%. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα με πολύ καλή υποστήριξη από τους Τούρκους και άλλες Ευρωπαϊκές αγορές.

Οι Blue Shadow fox επίσης πωλήθηκαν κατά 100% σε σταθερές τιμές κυρίως στην Κίνα.

Οι συλλογέςBluefoxκαιBlueShadowfoxlowgradesκαιbreeders σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασαν τις τιμές γουνοδερμάτων κανονικής ποιότητας. Στις αγορές κυριάρχησαν οι Κινέζοι.

100% πωλήθηκε και σε σταθερές τιμές πωλήθηκε τοFinnraccoon 100% κυρίως στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Όλες οι συγκρίσεις γίνονται με τις τιμές της δημοπρασίας Ιουνίου.

Τα αποτελέσματα της δημοπρασίας, τα απόλυτα ποσοστά πωλήσεων και οι αυξημένες τιμές, αντικατοπτρίζουν την καλή ατμόσφαιρα και αυτοπεποίθηση οι οποίες επανήλθαν στην αγορά.

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την μεγάλη υποστήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Η πρώτη δημοπρασία της επόμενης σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 1 με 20 Δεκεμβρίου και η προσφορά θα συνιστάτε από Πιστοποιημένα Saga® FoxκαιFinnraccoonκαθώς και Karakul.

Η πρώτη προσφορά γουνοδερμάτων Saga® Mink για την σεζόν 2017-2018,θα πραγματοποιηθεί στην δημοπρασία Μαρτίου από 7-13 Μαρτίου 2018.

kastoria365.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button